Johnny Depp szívszorító gyerekkora: anyja pokollá tette a család életét
Johnny Depp rágalmazási pere során meghökkentő részletek derültek ki a színész fiatal éveiről.

johnny-depp-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2022. április 12-én kezdődött Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási pere. A színész azért fordult a bírósághoz exfelesége ellen, mert szeretné tisztázni a nevét, továbbá helyreállítani hollywoodi karrierjét, amelyet súlyosan megtépázott, hogy a színésznő családon belüli erőszakkal vádolta meg 2017-es válásuk után.

A várhatóan hat hétig tartó tárgyalások során mindkét felet tanúként hallgatják ki. Vallomásaikban részletesen beszámolnak kapcsolatukról. Az elmúlt napokban az 58 éves színész ült a tanúk padjára, és tárta fel őszintén a múltat.

Johnny Depp gyerekkora

Rengeteg témát érintettek kihallgatása első napján, kedden. Nem csak a különböző vitákat és incidenseket kellett kiveséznie, ami közte és Amber Heard között történt, híres filmjei, útja a hírnévig és gyerekkora is szóba került. Utóbbiról szívszorító dolgok derültek ki.

johnny
Fotó: Profimedia

Depp 1963. június 9-én látta meg a napvilágot Kentuckyban John Christopher Depp és Betty Sue Palmer negyedik gyermekeként. Édesapja mérnökként, anyja felszolgálóként dolgozott. 

Visszaemlékezésében elárulta, szüleivel, két nővérével és egy bátyjával rengeteget költözködtek, mivel édesanyja nem sokáig tudott megmaradni ugyanazon a lakhelyen. Ez igencsak megnehezítette a gyerekek beilleszkedését az iskolába, hiszen mindig ők voltak az új diákok. Ám nem csak emiatt gondol vissza nehéz szívvel a gyermekévekre. Anyja pokollá tette az egész család életét.

A cikk az ajánló után folytatódik

Otthonukban mindennapos volt az erőszak. Az asszony verbálisan és fizikailag is bántalmazta gyermekeit és férjét.

- Egy perc alatt vált agresszívvá és olyan kegyetlenné, amilyen egy ember csak lehet. Mindenféle formában alkalmazott rajtunk fizikai erőszakot: hol egy hamutálcát vágott hozzánk, máskor magas sarkú cipővel vagy telefonnal dobálózott, mindig éppen azzal, ami a keze ügyébe akadt - magyarázta.

Johnny Depp és édesanyja 1995 novemberében a Holtidő című film premierjén.
Johnny Depp és édesanyja 1995 novemberében a Holtidő című film premierjén.
Fotó: Barry King / Getty Images Hungary

Végtelenül kiszámíthatatlan nőként jellemezte az anyját, aki bármelyik pillanatban robbant. Elmondása szerint nem a folyamatos verések voltak a legrosszabbak, hanem a bántó szavak, amelyekkel őket illette. Bátyja például szemüveges kisfiú volt, ezért a családanya folyamatosan ezzel csúfolta, és kinevette.

Mindezek ellenére Depp felnőttként sem fordított hátat Betty Sue Palmernek, akivel többször még a vörös szőnyegen is megjelent. Minden viszontagság dacára egészen a nő 2016-ban bekövetkezett haláláig kapcsolatban maradtak.

Naomie Harris a valóságban

Naomie Harris fekete fogú, raszta hajú boszorkányként vált ismertté.

Ezt is szeretjük