Ő volt A Karib-tenger kalózai csúnya boszorkánya - A valóságban ilyen csinos Naomie Harris

Naomie Harris fekete fogú, raszta hajú boszorkányként vált ismertté.

karib-tenger-kalózai

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hollywood a szemfényvesztés nagymestere: a filmkészítők komplett galaxisokat jelenítenek meg pusztán a technika segítségével, digitális trükkökkel régi korokat hoznak vissza, sőt még arra is képesek, hogy a felismerhetetlenségig elmaszkírozzák színészeiket.

A Karib-tenger kalózai-filmek esetében sem fukarkodtak. Minden eszközt bevetettek, hogy élethűen elevenedjen meg a vásznon a felnőtteknek szóló kalózos mesevilág.

Naomie Harris a Karib-tenger kalózaiban

A 2003-ban bemutatott, eddig összesen öt részt megélt produkció népszerűségét nem csak a Johnny Depp által megszemélyesített antihős, Jack Sparrow szellemes beszólásainak lehet tulajdonítani. Az izgalmas sztori és a magával ragadó látványvilág miatt is milliók imádják.

naomie-harris-1
Fotó: RTL Klub/Karib-tenger kalózai - A világ végén, Getty Images Hungary

A 2007-es Holtak kincse alcímet viselő folytatás jól példázza, hogy a számítógép segítségével semmi sem lehetetlen. Például az angol színész, Bill Nighy könnyedén változott át a polipfejű főgonosszá, Davy Jonesszá, ahogy a gyönyörű Naomie Harrisből is pillanatok alatt csúf boszorkány lett.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A Londonban született színésznő két alkalommal bújhatott a fekete fogú, raszta hajú Tia Dalma bőrébe, a misztikus figura megformálása valóságos jutalomjáték volt a számára.

- Imádom, hogy valóban a semmiből tudtam felépíteni a karaktert. Nem voltam a valóság szűkös keretei közé szorítva. Korlátlanul formálhattam belőle azt, akit akartam, ami iszonyú szórakoztató egy színész számára. Imádtam benne azt is, hogy nem hagyományos értelemben volt szép, hanem a belső tűz és mágia tette azzá - ecsetelte a Movieweb interjújában 2007-ben.

naomie harris 2
Fotó: Kevork Djansezian/NBC / Getty Images Hungary

A 44 éves mozicsillag egyébként sok más alkotásból lehet ismerős: 2012-ben Bond-lányként láthattad Daniel Craig mellett a 007 - Skyfallban, szerepelt Will Smith oldalán a Váratlan szépség című drámában, valamint a Holdfényben nyújtott alakításáért még egy Oscar-jelölést is bezsebelt 2016-ban.

A Bridgerton család színésznője a valóságban

Nicola Coughlanra aligha illik a csúnyácska jelző. Az ír származású színésznő a valóságban igazi dögös bombázó, aki kerek idomaival és vonzó kisugárzásával biztosan több férfiszívet hódít meg, mint az általa megformált karakter.

Ezt is szeretjük