Johnny Deppet brutális vádak érték a tárgyaláson: megkezdődött a színész és Amber Heard 50 millió dolláros pere
Megkezdődött Johnny Depp és Amber Heard ügyének pere.

GettyImages-486487566
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megkezdődött tegnap Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási pere, amely várhatóan hat hétig tart. Az egykori sztárpár a Rumnaplók forgatásán szeretett egymásba, majd 2015-ben összeházasodtak. Két évvel később viszont elváltak. A színésznő családon belüli erőszakkal vádolta meg a színészt, majd távoltartási végzést is benyújtott ellene. A Karib-tenger kalózai sztárja mindent tagadott. Korábban még Depp beperelte a The Sun brit lapot és annak főszerkesztőjét, mivel egy cikkükben nőverőnek illették őt, állítása szerint sosem bántalmazta volt feleségét, de ezt a pert elvesztette a színész.

Depp rágalmazás vádjával beperelte volt nejét, amelynek tárgyalása tegnap vette kezdetét Virginia államban. A tét 50 millió dollár.

Johnny Depp és Amber Heard ügye

Már az első nap erősen indult a Daily Mail beszámolója szerint, ugyanis Amber Heard ügyvédje, Elaine Charlson Bredehoft kijelentette a bíróság előtt, hogy ügyfelét még 2015-ben három napon át ejtette túszul Johnny Depp Ausztráliában.

profimedia-0682403138
Fotó: Profimedia

- Palackokkal és üvegekkel dobálta őt. Végigrángatta a padlón, a törött üvegeken keresztül. Megütötte és megrúgta őt. Azt mondta neki, hogy meg akarja ölni, és nagyon utálja őt - jelentette ki Heard ügyvédje, majd hozzátette, hogy a színész egy üvegpalackkal hatolt bele Amber Heardbe.

Azt is kijelentette, hogy Depp olyan, mint egy démon, aki úgy tekintett volt feleségére, mint az anyjára és a nővérére, akiket gyűlöl. Dühét az alkohol és a drog táplálta.

A cikk az ajánló után folytatódik

Miközben a színész ezt hallgatta, csak rázta a fejét, mintha azt mondta volna, hogy ez egyáltalán nem így történt. Később a szóvivője egy közleményben tagadta a tárgyaláson elhangzottakat.

Depp ügyvédje, Camille Vasquez a nyitóbeszédében kijelentette, Heard egy mélységesen zaklatott személy, aki manipulálja a körülötte lévő embereket. Azt is felidézte, hogy amikor 2009-ben a közös filmjük forgatásán találkoztak, a színésznő mindent megtett annak érdekében, hogy felkeltse a színész érdeklődését, ami sikerült is neki, hiszen Depp fülig szerelmes lett belé. Később Heard egyre erőszakosabbá vált.

- Fizikai erőszakhoz folyamodott, tárgyakat dobált hozzá, megütötte, azt mondta neki, hogy gyáva, és nem tekint rá férfiként, mert nem akar vele maradni és küzdeni érte.

Heard többször megbántotta Deppet, aki már azon gondolkodott, hogy kilép a kapcsolatból. A színészt a saját barátai is figyelmeztették, hogy nincs minden rendben a kedvesével, mielőtt egybekeltek volna, azt tanácsolták neki, kössön vele házassági szerződést. 

profimedia-0682368673
Fotó: Profimedia

A tárgyalás alatt ismét szóba került az a vitájuk is, ami annyira eldurvult, hogy a szőke sztár egy üveget dobott a színészhez, akinek emiatt leesett egy darab az egyik ujjából.

Úgy tudni, hogy az elkövetkezendő hetekben több híresség tanúskodik az ügyben, mint például James Franco vagy Elon Musk, ők Heard részéről lesznek ott, míg Depp védelme érdekében Paul Bettany színészt idézik be.

Ez a botrány az elmúlt pár évben negatív hatással volt Depp karrierjére, például a Legendás állatokban Mads Mikkelsen színész vette át a szerepét. Szerinte Hollywood bojkottálja őt.

Naomie Harris a valóságban

Naomie Harris fekete fogú, raszta hajú boszorkányként vált ismertté.

Ezt is szeretjük