Ő Orlando Bloom ritkán látott, 80 éves édesanyja: Sonia ilyen fiatalos
Elképesztő, mennyire energikus, fitt és cuki a világsztár édesanyja. Nem csoda, hogy büszke rá!

orlando-bloom-getty-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A világhírű brit színész, Orlando Bloom 1977-ben született Canterburyben. Sokáig abban a hitben élt, hogy édesapja Harry Bloom, édesanyja, Sonia Copeland férje. 

Ő a sztár négyéves korában elhunyt. 13 éves kiskamasz volt, amikor anyukája úgy döntött, felfedi előtte az igazságot, a biológiai apja nem más, mint a család régi barátja, Colin Stone. 

Orlando Bloom édesanyja, Sonia

A nem mindennapi családi történet ellenére Orlando Bloom imádja az anyukáját, nincs benne Sonia iránt harag, ahogyan Colin iránt sincs. A színész annyi időt tölt idősödő szüleivel, amennyit csak tud. 

Orlando Bloom anyukája, Sonia Copeland az indiai Kolkatában született, gyerekkorában nagyon sok szép helyen élt, például Ausztráliában és Japánban. Az asszony 2021 novemberében ünnepelte a nyolcvanadik születésnapját, ám ez egy cseppet sem látszik rajta. 

Fia, Orlando Bloom az Instagram-oldalán mutatta meg, mennyire fitt az anyukája. A videón Sonia fiatalokat megszégyenítő fürgeséggel és lelkesedéssel táncol a kertben a verőfényes napsütésben. 

- Én vagyok az egyetlen, aki nem hiszem el, hogy az anyukám ebben a hónapban lesz nyolcvanéves? - írta a poszt mellé a világsztár.

A rajongók egyetértettek vele, lájközönnel és kommentekkel dicsérték az idős anyukát. 

"Hiszem, hogy ő egy buddhista. Egy erős nő nagyon sok szinten. Megérdemli a tiszteletet" - írta valaki. 

"Egészséget és még több évet anyukádnak! Gratulálok!" - tette hozzá egy másik netező. 

"Azta, hát ő valami eszméletlenül jól néz ki, büszke lehetsz rá!" - lelkesedett egy másik felhasználó. 

Orlando Bloom 2007-ben szüleivel, testvérével és nagymamájával.
Orlando Bloom 2007-ben szüleivel, testvérével és nagymamájával.
Fotó: Dave Hogan / Getty Images Hungary

Sonia Copelandnek nem Orlando Bloom az egyetlen gyereke, van egy lánya is, Samantha Bloom, akinek tényleg Harry Bloom az édesapja. A nyolcvanévesen is energikus nő boldog nagymama, imád együtt lenni fia gyerekeivel, a 11 éves Flynnel és a másfél éves Daisyvel. Előbbinek Miranda Kerr, utóbbinak Katy Perry az anyukája.

Orlando Bloom és Katy Perry története

2016 januárjában, a Golden Globe-gála afterpartiján találkoztak először. Perry nagyon éhes volt, ezért megkérte a testőrét, hogy ugorjon be egy In-N-Out Burger gyorsétterembe, és hozzon nekik hamburgereket. Az embere így is tett, majd az asztalánál ott sorakoztak az ételek, ebből egyet Orlando Bloom is megkívánt, így elcsent egy burgert. Perry rá is szólt, hogy az az ő vacsorája, de végül a színész sármjától meglágyult a szíve. Ezután flörtölni kezdtek a partin.

Cover-fotó: Getty Images/Vivien Killilea

Ezt is szeretjük