Az 55 éves Halle Berry kivágott fürdőruhában pózolt: szenzációs alakja van a kétgyerekes sztárnak
Halle Berry fürdőruhás fotóin ámulnak a rajongók.

halle-berry-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Halle Berry az egészséges életmód és a rendszeres sportolás híve, a tudatosság és odafigyelés meg is látszik rajta, a kétgyermekes sztáranyuka fantasztikusan néz ki friss, fürdőruhás képein.

Halle Berry kivágott fürdőruhában pózolt

Csupán 22 éves volt, amikor cukorbetegséget diagnosztizáltak nála, ekkor száműzte a cukrot, a szénhidrátot az étrendjéből, emellett a hagyományos módszerrel elkészített borokra is nemet mondott, írta meg róla az Entertainment Tonight. Mielőtt kiderült volna a betegsége, cukorfüggő volt, rengeteg édességet evett, manapság csak akkor adja be a derekát az efféle finomságoknak, ha a gyerekeinek születésnapja van. Manapság a ketodiéta híve.

Rendszeresen sportol, Peter Lee Thomas a személyi edzője. Kedveli a bokszot, az erősítő gyakorlatokat, az ugrálókötelezést. Rendszeresen jógázik, ami nemcsak a testének, hanem a lelkének is jót tesz. Minden pénteken posztol valami motiválót az edzéseivel kapcsolatban a közösségi oldalára.

Berry Instagram-oldalán azt is szívesen megmutatja, milyen szép teste van, a múlt hét végén egy kivágott fürdőruhában pózolt személyi edzőjével a strandon.

A fotók láttán csak úgy érkeztek a pozitív visszacsatolások: "ejha, annyira menő és szexi nő vagy", "inspirálsz bennünket nap mint nap", "imádom ezt a fürdőruhát, nagyon jól áll neked", "te jó isten, bombázó vagy" - fogalmazták a dicsérő szavakat.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fantasztikus alakja van Halle Berrynek.

Ezt is szeretjük