Katy Perry és Orlando Bloom egy év után szakítottak, majd újra egymásra találtak: ma már egy kislányt nevelnek

Katy Perry és Orlando Bloom közös története 2016-ban kezdődött.

katy-és-orlando-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Orlando Bloom január 13-án ünnepelte 45. születésnapját, ennek alkalmából Katy Perry több felvételt posztolt Instagram-oldalára a színészről, az alábbi szöveggel.

"A legboldogabb 45.-et kívánom a legkedvesebb, legmélyebb lelkű, leglelkesebb, legszexisebb és legerősebb férfinak, akit ismerek. Köszönöm, hogy állandó iránytű vagy, egy megingathatatlan horgony, és mindenhova életvidámságot viszel, ahova csak belépsz. Te vagy életem szerelme és fénye. Hálás vagyok a szerencsecsillagaimnak érted és a mi kis drága Daisy Dove-unkért." Perry szavaiban érződik, hogy mennyire szerelmes a színészbe, akivel megélte már a poklot és a mennyet is. Az élet egyszer el is választotta őket, de később visszataláltak egymáshoz.

Katy Perry és Orlando Bloom szerelme

2016 januárjában, a Golden Globe-gála afterpartiján találkoztak először. Perry nagyon éhes volt, ezért megkérte a testőrét, hogy ugorjon be egy In-N-Out Burger gyorsétterembe, és hozzon nekik hamburgereket. Az embere így is tett, majd az asztalánál ott sorakoztak az ételek, ebből egyet Orlando Bloom is megkívánt, így elcsent egy burgert. Perry rá is szólt, hogy az az ő vacsorája, de végül a színész sármjától meglágyult a szíve. Ezután flörtölni kezdtek a partin.

Ezután nem sokkal egy pár lettek, de eleinte titkolták a kapcsolatukat, majd 2016 májusában hivatalosan is bejelentették, hogy együtt vannak. 2017 februárjában nehéz időszak következett, ugyanis a szakítás mellett döntöttek. Perry ezután annyira összeomlott, hogy még az öngyilkosság is megfordult a fejében. Szerencsére az énekesnő végül nem tett kárt magában. 2017 augusztusában egy rajongó kiszúrta őket Ed Sheeran koncertjén, írta meg a Glamour, ekkor szárnyra kaptak a pletykák, hogy újra együtt vannak. Hivatalosan 2018 februárjában jelentették be, hogy kibékültek. Egy évvel később eljegyezték egymást. 2020 márciusában Perry a Never Worn White című számához készült videóklipjével jelentette be, hogy hamarosan szülők lesznek.

Daisy Dove Bloom 2020 augusztusában jött a világra. A kicsi az ő szemük fénye, a sármos sztárnak előző házasságából született már egy gyermeke 2011-ben, Flynnt Perry a sajátjaként szereti. Bár voltak nehézségeik, mindketten erősebbekké váltak, ez pedig a friss fotóikon is érződik. Hollywood egyik legszebb sztárpárja. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csodás párost alkot Katy Perry és Orlando Bloom.

Ezt is szeretjük