Szőke szépség Ben Stiller felesége: 4 év különlét után szerettek ismét egymásba
Ben Stiller és felesége évekig éltek külön egymástól, de rájöttek, hogy összetartoznak.

GettyImages-524435116
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ben Stiller és felesége, Christine Taylor 2017 májusában jelentették be, hogy tönkrement a házasságuk, és külön utakon folytatják az életüket, ám egy váratlan fordulat történt, ugyanis ismét visszataláltak egymáshoz.

Az 56 éves színész az Esquire magazinnak adott friss interjújában vallotta be, hogy nejével visszataláltak egymáshoz.

Ben Stiller és felesége

A vígjátékok koronázatlan királya és színésznő felesége 1999-ben ismerkedtek meg, amikor egy pilotepizódot forgattak a Heat Vision And Jack című sorozathoz, amit végül sosem mutattak be, mert megbukott a közönségteszten. 

GettyImages-539599616
Fotó: Steve Azzara / Getty Images Hungary

- Amikor megismertem, azt gondoltam magamban: ő az! Úgy éreztem, mennyire nagyszerű személyiség, és szerelmes vagyok belé - ezt Stiller még 2007-ben árulta el az Entertainment Tonightnak.

Járni kezdtek, majd nem sokat vártak az esküvővel, 2000 májusában Hawaiin mondták ki a boldogító igent. 2002 áprilisában megszületett lányuk, Ella, majd 2005 júliusában egy fiuk lett, akit Quinn-nek neveztek el. Christine Taylor ismerős lehet a Stiller-mozikért rajongó emberek számára, a nő olyan filmekben szerepelt férje oldalán, mint például a Zoolander, a trendkívüli, a Kidobós: Sok flúg disznót győz vagy a Trópusi vihar.

Úgy tűnt, minden rendben van köztük, ám 2017 májusában bejelentették, hogy különválnak útjaik. Ettől függetlenül az elkövetkezendő években is számos alkalommal fotózták le őket együtt, és folyamatosan ment a találgatás, hogy újra egymásra találtak, vagy sem, 2018-ban Stiller csak annyit nyilatkozott, hogy ők egy nagy család, és állandóan együtt lógnak. Nemcsak az utcán, hanem nyilvános eseményeken is sűrűn jelentek meg együtt, az alábbi fotó 2019-ben készült róluk például.

GettyImages-1188590911
Fotó: Bruce Glikas / Getty Images Hungary

Stiller végül az Esquire-nek erősítette meg, hogy tényleg visszataláltak egymáshoz, amikor kitört a világjárvány, Stiller visszaköltözött a családjához. Ahogy ment az idő, újra közelebb kerültek egymáshoz.

- Elváltunk, majd újra összejöttünk, ennek pedig nagyon örülünk. Valóban csodálatos volt mindannyiunk számára. Váratlanul történt, és ez az egyik olyan dolog, amit a járvány eredményezett - fogalmazta.

- Azt hiszem, tiszteljük azt, amiben hasonlítunk, és azt, amiben különbözünk. Úgy gondolom, ha ezt elfogadod, akkor tényleg jobban tudsz értékelni valakit, mert nem próbálod rávenni, hogy megváltozzon érted - tette hozzá.

Adam Sandler és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Adam Sandler felesége, Jackie.

Ezt is szeretjük