Johnny Deppről leleplező fotókat készített Amber Heard: újabb botrányos részletek derültek ki a kapcsolatukról
Tovább folytatódott tegnap Johnny Depp és Amber Heard pere.

johnny-és-amber-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már lassan egy hónapja zajlik Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási pere, amelynek alakulása lázban tartja az egész világot. Depp azután perelte be volt nejét, miután Heard írt egy véleménycikket a Washington Postba, ami a családon belüli és a nők ellen elkövetett erőszakról szólt, saját magát is túlélőként jellemezte. Bár az írásában sehol nem írta le a színész nevét, mindenki tudta, hogy rá utalt, hiszen még 2016-ban, amikor beadta a válási keresetet, távoltartási végzést nyújtott be a legendás sztár ellen. Már akkor azt állította róla, hogy több alkalommal megverte.

Depp tagadta a vádjait, sőt az ő állítása szerint pont, hogy a színésznő bánt erőszakosan vele. Ahogy telnek a napok, egyre jobban bonyolódik az ügy, a tárgyalássorozat negyedik hetében Amber Heard tett tanúvallomást, a csütörtöki napon még leleplező fotókat is mutatott exférjéről, írta meg a Daily Mail.

Johnny Depp és Amber Heard pere

Még egy párt alkottak, amikor 2013-ban a 36 éves színésznő elkezdte megörökíteni, hogyan fest Johnny Depp, miután drogokkal és alkohollal kiüti magát. Heard állítása szerint rendszeresen előfordult, hogy a volt férjével elszaladt a ló, ami megnehezítette a kapcsolatukat.

profimedia-0688923926
Fotó: Profimedia

- Csak azért tudtam megmondani, hogy miket használt, mert nyomokat kellett keresnem. Kiütötte magát, beteggé vált, és elveszítette a kontrollt - magyarázta a tárgyaláson.

Heard szerint Depp alkalmazottai voltak azok, akik összeszedték, majd kikupálták újra a színészt. Egy-egy kemény éjszaka után, ha számonkérte a férjét, mindig tagadta, vagy nem is emlékezett arra, mit csinált előző nap. Azt is tapasztalta, hogy a sztár nem evett semmit, keveset aludt, ellenben folyamatosan kokaint használt és alkoholt ivott. Ezt a rossz szokását mindig egy bizonyos ideig csinálta csak, miután eljutott arra a pontra, hogy rosszul érezte magát a bőrében, józan életet élt egy ideig, ám a megjavulás sem tartott sokáig, újra és újra visszatért a függőségéhez.

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt is elmondta, hogy amikor Tokióban jártak, Johnny üvöltözött vele, miközben a színész gyerekei, Lily és Jack a másik szobában voltak. Gyakran lek***ázta vagy szemétládának nevezte. Elmesélte, hogy Depp megengedte az akkor 14 éves lányának, hogy egy 18 éves fiúval töltse az estét, Heard nem támogatta ezt, emiatt volt is konfliktusuk. Azt is állította, hogy volt férje drogot adott az édesapjának, David Heardnek, aki szintén függő.

profimedia-0688923915
Fotó: Profimedia

Szóba került tegnap James Franco is, akivel a színésznő legelőször az Ananász Expressz című film forgatásán találkozott, ekkor még Heard nem volt együtt Johnny Depp-pel. 2015 áprilisában jelent meg az Agydopping naplók című közös filmjük, amelyben szerelmespárt alakítottak. Depp állítólag betegesen féltékeny volt akkoriban Francóra.

Amber Heard sírva mondta el az álláspontját a bíróságon.
Amber Heard sírva mondta el az álláspontját a bíróságon.
Fotó: Profimedia

- Mérges volt rám, mert elvállaltam a munkát James Francóval. Gyűlölte James Francót, és egyből azzal vádolt, hogy a múltamban titokban biztosan volt vele valami, hiszen együtt csináltuk az Ananász Expresszt.

Rengetegszer vitáztak össze Franco miatt, Depp azzal vádolta meg az exét, hogy titkolja előle a csókjeleneteiket. Beszámolt a repülőgépes incidensükről, amelyről Depp korábban is vallott, és elismerte, hogy akkor részeg volt, és drogozott. Heard azt mondta, hogy a férfi ideges volt rá, amiért nem beszélt neki a romantikus jelenetekről, amelyeket Francóval játszott.

Amber Heard szerint Johnny Depp gyűlölte James Francót.
Amber Heard szerint Johnny Depp gyűlölte James Francót.
Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

- Akaratosnak és szajhának nevezett, mindezt úgy, hogy velünk voltak a biztonságiak és az asszisztensek a gépen. Lassan felkeltem, majd elkezdett dobálni jégkockákkal és edényekkel. Azt mondta, hogy mennyire kínos ember vagyok. Úgy éreztem, mintha elborította volna a sötétség a tekintetét, nem hasonlított önmagára.

Ezután hátba rúgta a színésznőt, ami után Heard egyből a padlóra esett.

- Senki nem mondott semmit, még azt is hallani lehetett volna, ha a padlóra esne egy gombostű. Érezni lehetett a feszültséget, de senki nem tett semmit - vallotta be a könnyeivel küzdve.

Ezen a héten több durva állítást is tett, például a szerdai tárgyaláson elmesélte azt a történetet, amikor Depp bedugta az ujját a nemi szervébe azért, hogy átmotozza, nem oda rejtette-e el előle a drogot. A múlt héten a színésznő beismerte, hogy tényleg Johnny ágyába székelt.

A legrövidebb sztárházasságok

Képes összeállításunkban megnézheted, mely sztárok bírták a legrövidebb ideig a házastársuk mellett.

Ezt is szeretjük