Johnny Depp testőre kitálalt: Amber Heard alatt egyre jobban rezeg a léc
Johnny Depp és Amber Heard kapcsolatáról vallott a színész testőre.

amber-és-johnny-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Johnny Depp testőre, Malcolm Connolly is felszólalt tegnap Virginia állam bíróságán, a hazájából, az Egyesült Királyságból kapcsolódott be online, hogy tanúvallomást tegyen arról, hogyan látta a színész és Amber Heard házasságát.

Április 11-én indult meg az egykori házaspár rágalmazási pere, amelynek tétje 50 millió dollár. Depp azután perelte be volt feleségét, miután Heard a Washington Postban megjelentetett egy nyílt levelet, amelyben a családon belüli és a nők ellen elkövetett erőszakról értekezett, saját magára túlélőként hivatkozott, bár volt férje nevét nem írta le, mindenki tudta, kiről van szó.

Johnny Depp és Amber Heard kapcsolatáról vallott a színész testőre

Malcolm Connolly 2006-ban lett a Karib-tenger kalózai sztárjának testőre, akkor is Deppnek dolgozott, amikor a színész és Amber Heard egymásba szerettek, majd néhány év járás után összeházasodtak 2015-ben, írta meg a Daily Mail.

profimedia-0686889845
Fotó: Profimedia

- Kezdetben minden szép és nagyszerű volt. A nászutasidőszakot élték, és igen, akkor minden rendben volt. Jó érzés volt újra boldognak látni Johnnyt, ahogy általában, Amber imádni való és elbűvölő volt, nagyon jól viselkedett - számolt be a kezdetekről.

Egy idő után azt tapasztalta, egyre több volt a konfliktus a két színész között. 

- Amber kezdett megváltozni, kicsit hevesebb és követelőzőbb lett. Észrevettem, hogy Amber akarta a nadrágot hordani a kapcsolatukban, ez elég nyilvánvaló volt.

Hozzátette, ha valami a színésznőnek nem tetszett, minden meggondolás nélkül egyből rideggé és barátságtalanná vált. Azt vette észre, hogy Depp egyre csendesebbé, míg a felesége ingerlékenyebbé vált.

A cikk az ajánló után folytatódik

Sűrűn hallotta, ahogy veszekednek egymással. Főleg Amber Heard üvöltözését hallotta. Arra is rákérdeztek, szemtanúja volt-e valaha erőszaknak, de bevallotta, hogy sosem látta, hogy például felpofozták vagy rángatták volna egymást, azt viszont látta, hogy egy alkalommal a színésznő egy öngyújtót vágott oda az exférjéhez.

Észrevette, hogy Depp testén egyre több fizikai sérülés jelent meg, de sosem kérdezett rá, hogy szerezte a sebeit. Volt, hogy a nyakán látott karmolásokat, máskor a szája széle dagadt fel, illetve előfordult olyan szituáció is, amikor a szeme környékén monoklija lett. Hozzátette, Heard testén soha semmilyen sérülést nem vett észre.

Malcolm Connolly Depp oldalán tanúskodott, ettől függetlenül az ő szájából elhangzottak nem vetnek jó fényt a színésznőre, aki azt állítja, hogy őt érte fizikai erőszak. A héten nem ez volt az első alkalom, hogy számára nem kedvező dolgok derültek ki.

profimedia-0686919814
Fotó: Profimedia

Az egyik tárgyaláson Heard ügyvédje azt állította, hogy ügyfele a Milani cég korrektorával tüntette el az arcán az ütésnyomokat. Április 25-én futótűzként terjedt el a sajtóban, hogy a kozmetikai cég Milani Conceal + Perfect All-in-One Correcting Kit nevű terméküket, amit a bíróságon is bemutattak, csak 2017-ben dobták piacra. Ebben az évben azonban már Heard és Depp elváltak. Sőt, amikor 2016-ban a színésznő kezdeményezte a válásukat, távoltartás elrendelése iránti kérelmet is benyújtott a férje ellen.

Ezen a héten Shannon Curry szakpszichológus is elmondta a véleményét, aki szerint a színésznő igen súlyos borderline szindrómában szenved, és hisztrionikus személyiségzavar tipikus tüneteit mutatja. Curry a rágalmazási perre készülve körülbelül 12 órát töltött Hearddel, amely során a színésznő több mentális egészségügyi tesztet is elvégzett. Miután pedig a sztár egészségügyi feljegyzéseit, hangfelvételeit, fotóit és videóit is alaposan áttanulmányozta, és kielemezte a teszteket, egyértelműen bebizonyosodott, hogy Heard ellenségességes, öntörvényű, ítélkező, és komoly dühkezelési problémákkal küzd, írta meg a Híradó.hu oldal.

Egy Los Angeles-i rendőr is vallott. A férfit 2016-ban hívták ki a sztárpár házához, erről az ominózus esetről Heard azt vallotta a bíróságon, hogy Depp egy mobiltelefont vágott hozzá, de a rendőr tagadta, hogy bármilyen dulakodásra utaló nyomot felfedezett volna a házban, illetve a színésznő testén sem fedezett fel semmilyen sérülést.

Sztárok, akik bántalmazó kapcsolatban éltek

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy a legnépszerűbb női sztároknak hogyan sikerült kilépniük a mérgező kapcsolataikból.

Ezt is szeretjük