Amber Heard és Elon Musk viszonyáról meglepő részletek derültek ki: Johnny Depp exe csak búfelejtőnek használta
Amber Heard Johnny Depp volt ügynökének vallotta be, hogy sosem szerette Elon Muskot.

amber-heard-elon-musk-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Április 11-én indult meg Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási pere, ami még várhatóan hetekig el fog húzódni. A színész azért fordult a bírósághoz exfelesége ellen, mert szeretné tisztázni a nevét, továbbá helyreállítani karrierjét, a tét 50 millió dollár. Életük gyökeresen még 2016-ban fordult a feje tetejére, amikor Heard abban az évben beadta a válási papírokat, és távoltartási végzést kérelmezett, ugyanis családon belüli erőszakkal vádolta meg A Karib-tenger kalózai sztárját.

Hollywood teljesen elfordult az elmúlt években Depptől, 2020-ban Nagy-Britannia bírósága kimondta, hogy a sztárt asszonyverőnek is említhetik a bulvárlapok, nem mellesleg Heard a Washington Post számára 2018-ban írt egy nyílt levelet a nők bántalmazásáról, amelyben bár nem említette volt férje nevét, nyilván ő ihlette az írását. Ezek miatt telt be az 58 éves sztár számára a pohár, és fordult a bírósághoz. A több héten át zajló tárgyalássorozat során a magánéletük minden részlete terítékre kerül. 

Amber Heard és Elon Musk kapcsolata is terítékre került a tárgyaláson

Depp korábban azzal vádolta meg volt nejét, hogy  Elon Muskkal csalta meg, amíg még házasok voltak, azt is kijelentette, hogy amíg ő Ausztráliában forgatott, a háta mögött Heard és Musk Cara Delevingne modellt bevonva, édes hármasban szeretkeztek Los Angeles-i otthonában, ezeket az állításokat akkor az üzletember képviselője tagadta. A tegnapi tárgyaláson meglepő részletek derültek ki, mi is volt Heard és a világ leggazdagabb embere között, írta meg a Daily Mail

amber-és-elon
Fotó: Instagram/Amber Heard

Amber Heard és Elon Musk a 2013-ban megjelent, Machete gyilkol című film forgatásán ismerkedtek meg, ugyanis a Tesla atyjának volt egy rövid cameoszerepe a mozifilmben. Musk korábbi állítása alapján Hearddel csak akkor kezdtek el randizgatni, miután a színésznő a válás mellett döntött, előtte csak barátok voltak.

Johnny Depp volt ügynöke, Christian Carino szólalt fel tegnap a bíróságon, a férfi megerősítette, hogy Heard azonnal továbblépett Muskkal, miután Depp-pel tönkrement a házassága 2016 májusában. Carino 2017 augusztus 7-én kapott egy e-mailt a színésznőtől, amelyben bevallotta neki, hogy szakított a befolyásos üzletemberrel.

"A szakításomat próbálom kezelni. Utálom, ha a dolgok nyilvánosságra kerülnek. Láthatod, mennyire szomorú vagyok" - állt Heard üzenetében.

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár nem említette a szövegben Musk nevét, Carino szerint egyértelmű volt, hogy rá gondolt. A férfi azt írta neki válaszul, hogy jól tudja, Amber sosem volt szerelmes Muskba, hiszen ennek tényét ezerszer tudatta vele.

A levélváltásukból az is kiderült, hogy lényegében a színésznő csak búfelejtőként használta az üzletembert, szeretett volna elég időt adni magának, hogy meggyászolja a kudarcba fulladt házasságát, és rendbe jöjjön lelkileg. Heard arról is írt, hogy a férfiak mérgesek rá, amint elhagyja őket, majd a sajtó erről hírt ad. Carino erre azt tanácsolta neki, hogy ne randizzon híres emberekkel.

 A volt ügynök arról is beszámolt, hogy amikor még a szőke sztár az üzletemberrel járt együtt hivatalosan, ugyanúgy nem múltak el az erős érzelmei Johnny Depp iránt, és azon ügyködött, hogy újra összejöjjenek. 2016. július 14-én ezt az emailt juttatta el Carinóhoz:

"Annyira elb***ott ez az egész, csak azt akarom megmondani neki, hogy amit állítanak, az nem igaz. Kérlek, mondd meg neki, hogy szeretem őt" - utalva Johnny Deppre.

A színésznő azt is elérte, hogy 2016 nyarán Carino újra összehozza őket egy találkozó erejére, San Franciscóban történt ez meg. Depp pont aznap lépett fel a Hollywood Vampires zenekarával egy barátja házának kertjében. 

GettyImages-487935256
Fotó: Jason Merritt/TERM / Getty Images Hungary

A fellépés után Hearddel néhány óráig ott voltak, majd Carino szerint egy hotelszobát béreltek, ahol tovább beszélgettek. Végül komoly vitába keveredtek, az ügynök másnap hajnali öt órakor hagyta el a szállodát, azt már nem tudta megmondani, hogy akkorra a két híres ex befejezte a hadakozást, vagy sem.

2017. augusztus 16-án ismét arra kérte Carinót, hogy adja át Deppnek az üzenetét, ez már akkor történt, miután Muskkal szakított. A Tesla vezérével végül 2017 végén újra összejött, még 2018 januárjában is kéz a kézben andalogtak Los Angelesben, de végül 2018 februárjában végleg szakítottak, de jó viszonyban maradtak. A bíróság Muskot is beidézte, hogy tanúskodjon, Amber Heard oldalán szólal majd fel.

Carino mutatott még egy üzenetet, amit 2018. június 8-án kapott meg a színésznőtől, abban az állt, mennyire hiányzik neki Johnny Depp.

Johnny Depp szívszorító gyerekkora

Johnny Depp rágalmazási pere során meghökkentő részletek derültek ki a színész fiatal éveiről.

Ezt is szeretjük