Johnny Depp 2 hét után eljegyezte a Dirty Dancing Babyjét: ezért dobta Jennifer Grey a színészt
Jennifer Grey memoárjában fedte fel, mi okozta azt, hogy szakított Johnny Depp-pel.

johnny-depp-és-jennifer-grey-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Johnny Deppről az elmúlt hetekben rendszeresen cikkezik a sajtó, ugyanis jelenleg is zajlik a rágalmazási pere, amit még exfelesége, Amber Heard ellen indított, miután a színésznő írt egy cikket a családon belüli és a nők ellen elkövetett erőszakról, és saját magára is erőszaktúlélőként hivatkozott. Bár Depp nevét nem írta le a cikkben, mindenki számára egyértelmű volt, hogy rá gondolt.

Mielőtt A Karib-tenger kalózai sztárja beleszeretett volna Heardbe, számos gyönyörű nővel randizott, Vanessa Paradis még egy kislányt és egy kisfiút is szült neki, de együtt volt Kate Moss-szal, Winona Ryderrel, sőt a '80-as években Jennifer Greyjel, a Dirty Dancing sztárjával is randizott. A színésznő a kapcsolatukról új memoárjában vallott, ami az Out Of The Corner címet kapta, írta meg a New York Post.

Johnny Depp és Jennifer Grey szakításának oka

Grey a könyvében elárulta, hogy ügynöke szervezett le egy vakrandit kettejüknek még 1989-ben, bevallása szerint az első randi remekül sikerült, ám később rosszra fordultak a dolgok.

1989-ben a reptéren kapták le az egykori sztárpárt.
1989-ben a reptéren kapták le az egykori sztárpárt.
Fotó: Vinnie Zuffante / Getty Images Hungary

- Ettünk, beszélgettünk, Jack Daniel'st ittunk, szénné röhögtük magunkat, és olykor rágyújtottunk. Johnny már röhejesen szép ember volt, és meglepően nyitott, vicces, furcsa és édes - emlékezett vissza az első találkozójukra.

Olyan nagy volt a szerelem köztük, hogy csupán két hét járás után eljegyezték egymást, illetve lett egy közös kiskutyájuk, Lulu. Minden idillinek tűnt, ám Greynek egyre kevésbé tetszett a színész viselkedése.

- Johnny minden héten oda-vissza ingázott Vancouverből, de egyre sűrűbben került bajba: kocsmákban verekedett, összetűzései lettek a zsarukkal. Elkezdte lekésni a Los Angelesbe tartó járatokat, mert elaludt, amikor viszont hazajött, őrülten féltékeny és paranoiás lett azért, mert mégis mit csináltam az ő távollétében.

Grey szerint azért volt akkoriban rosszkedvű és ennyire nehéz eset Depp, mert pont abban az időszakban szállt ki a 21 Jump Street című sorozatból. 

Kilenc hónap járás után lett elege a színészből, az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor Depp elment egy találkozóra, de nem tért onnan vissza hozzá, hosszú órákig nem is tudott róla semmit sem a színésznő, így Grey írt egy szakítós levelet, amit a színész hotelszobájában hagyott.

Jennifer Grey lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nő lett Stellából.

Ezt is szeretjük