A Dirty Dancing Babyje kész pokolként élte meg az ikonikus film forgatását: Jennifer Grey maga vallotta be

Jennifer Grey a Dirty Dancing forgatásának nehézségeiről vallott.

Jennifer Grey a Dirty Dancingről
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A ’80-as évek egyik legikonikusabb mozifilmje a Dirty Dancing volt, ami a megjelenése után 34 évvel is nagy népszerűségnek örvend.

Hazánkban minden évben több alkalommal ismétlik a romantikus történetet a tévéadók, a sztori egy csapásra világsztárrá tette a Babyt játszó Jennifer Greyt és a Johnny Castle-t megformáló Patrick Swayze-t. A színésznő a Closer Weekly magazinnak mesélt a forgatás kulisszatitkairól.

Jennifer Grey így élte meg a Dirty Dancing forgatását

Szinte nincs olyan filmforgatás, ahol ne lennének bonyodalmak, azonban a Dirty Dancing esetében nagyon sok olyan momentum történt, ami megnehezítette a színészek életét. Jennifer Grey néha egy pokolként élte meg a forgatási napokat.

profimedia-0534514783
Fotó: Profimedia

- Ez egy nagyon alacsony költségvetésű film volt, azt hittem, hogy talán szörnyű lesz, és majd senki nem fogja megnézni. Majd hirtelen, egyik pillanatról a másikra az emberek megszerették. (...) Örültem, hogy én kaptam a főszerepet, mert szerintem nem úgy nézek ki, mint a többi női főszereplő. Úgy éreztem, hogy ezt a szerepet nekem találták ki. Nagyon hálás voltam, de nehéz volt a forgatása. Majdnem olyan érzés volt, mintha elátkozták volna - fogalmazta.

A riporter rá is kérdezett, hogy mégis miért használta az átkozott kifejezést, erre Grey így reagált.

- Minden balul sült el, és minden nehezen alakult. Nagyon kicsi volt a költségvetés. Küzdöttünk az eső okozta késésekkel, történtek kirúgások és felmondások. Már csak túl akartuk élni a forgatást. Ettől függetlenül mindenki remekül teljesítette a feladatát, és jól csinálta, annak ellenére, hogy milyen kihívások voltak.

Jennifer Grey így festett 2021 novemberében.
Jennifer Grey így festett 2021 novemberében.
Fotó: Getty Images Hungary

Patrick Swayze-ről is szót ejtett, csak jókat mondott a 2009-ben elhunyt kollégájáról.

- Annyira nagyszerű táncos volt. Igazán férfias volt, mint egy igazi cowboy, akit balett-táncosnak képeztek ki. Ott volt, vigyázott rám, és soha nem hagyott cserben. Teljesen meg kellett benne bíznom. A karjaiba kellett ugranom, annak ellenére, hogy mennyire megrémültem. Szó szerint - emlékezett vissza az ikonikus jelenetükre.

Ő volt Patrick Swayze felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű párt alkotott Patrick Swayze és Lisa Niemi.

Patrick Swayze és felesége esküvői fotója: Lisával 34 évig voltak házasok

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük