A Szívek szállodája szerelmespárjáról azt pletykálták, hogy gyűlölték egymást: ilyen volt a viszonyuk valójában

Lauren Grahamről és Scott Pattersonról sokan hitték, hogy utálják egymást.

szívek-szállodája-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Született feleségek, Hetedik mennyország, Bűbájos boszorkák és Szívek szállodája - többek között ezek voltak a 2000-es évek legnézettebb sorozatai. Bár alaptörténeteik nem sokban hasonlítottak, népszerűségükön kívül volt még valami, amelyben megegyeztek, egyikükből sem hiányozhatott a szerelmi szál.

A tévés szerelmespárokat hatalmas rajongás övezte világszerte. Sok esetben annyira összeillettek, hogy már-már a valóságban is elhittük, tényleg kapcsolatban vannak. A Lauren Graham által alakított Lorelai és Scott Patterson Luke-ja is rendkívül passzoltak egymáshoz, épp ezért érte váratlanul a rajongókat a gyűlölködésükről szóló pletyka.

A Szívek szállodája szerelmespárjának kapcsolata az életben

A kezdetek kezdetén még minden rendben volt köztük. Sőt, a Philadelphiában született színész 2016-ban a Glamour magazinnak elárulta, amikor először meglátta majdani kolléganőjét, csak arra tudott gondolni, hogy el kell nyomnia vonzalmát, hiszen nem szerencsés a munkát összekeverni az érzelmekkel.

lauren-graham-scott
Fotó: Northfoto

- Mellesleg akkor kapcsolatban voltam, és Laurennek is foglalt volt a szíve. Egyébként szerintem ő amúgy sem vonzódott hozzám. És ez azért sokat számít, de a kamerák előtt működött köztünk a kémia.

A sorozatsztár sejtése, miszerint partnernője tetszését nem nyerte el, nem volt megalapozatlan. Épp Graham indította el azt a lavinát, amelyből rengetegen arra következtettek, hogy utálták egymást a közös munka során.

graham-patterson
Fotó: Getty Images Hungary

Egy interjúban tett elszólása miatt indult minden. Amikor a riporterek arról kérdezték, hogy a forgatáson kívül is jó viszonyban vannak-e, ő jegesen rávágta, hogy nem, és rögtön a következő kérdésre akart ugrani.

Ez sokaknak szemet szúrt, így ezután folyamatosan arról faggatták, milyen a kapcsolatuk valójában. Noha sosem erősítette meg az állítólagos viszályt, 2007-ben a TV Guide-nak annyit elárult, hogy az összes többi kollégájával tartja a kapcsolatot, míg Pattersonnal a magánéletben egyáltalán nem beszél.

Filmes szerelmespárok, akik nyíltan utálták egymást

Bár Graham és Patterson sosem vallották be, hogy nem kedvelték egymást, jó pár sztár akad Hollywoodban, aki bevallottan utálta filmes partnerét. Képeken mutatjuk, kik ezek.

Ezt is szeretjük