Emlékszel a Szívek szállodája Roryjára? A 39 éves Alexis Bledel boldog családanya

A mai napig nem tűnt el a képernyőről, az egyik legsikeresebb sorozat főszereplője.

Alexis-bledel-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tengerentúlon az egyik legnépszerűbb sorozat volt a Szívek szállodája. A megkapó anya-lánya történet hazánkban is tarolt, sőt mindmáig ismétlik a különböző televíziós csatornák. Rory, a cserfes tinilány figuráját és az őt megformáló Alexis Bledelt is hamar megkedvelte a közönség.

A színésznő nagyon félénk kislány volt, édesanyja biztatására, hogy legyőzze visszahúzódó természetét, elszegődött a helyi közösségi színházba 14 évesen.

 Alexis Bledel már 39 éves családanya

Nem csak megküzdött félszegségével, de egy életre megszerette a színész mesterséget. Kisvártatva elhívták élete első meghallgatására, ami egyben a sikerhez vezető utat is jelentette számára. 19 évesen már elkezdte forgatni a sorozatot, ami világhírűvé tette.

alexis bledel 2020
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

2000-től 2007-ig futott a széria, de a kék szemű sztár nem maradt munka nélkül. Leforgatta Blake Lively és America Ferrara oldalán a Négyen egy gatyában első és második részét, ezek szintén közönségsikerek lettek. Aztán feltűnt a Mad Men - Reklámőrültek pár epizódjában. Szerepe pedig a szerelmet is meghozta az életébe, ugyanis összejött az egyik kollégájával, Vincent Kartheiserrel.

alexis bledel now
Fotó: Emma McIntyre / Getty Images Hungary

A férfi mindössze öt hónapnyi járás után kérte meg a kezét, majd egy évvel később, 2014-ben oltár elé álltak. A frigyből egy közös gyermekük született, fiuk 2015 őszén látta meg a napvilágot.

alexis-bledel-now-and-then
Fotó: Getty Images Hungary

A 39 éves szépség sikeresebb nem is lehetne. A Netflix 2016-ban közkívánatra elkészítette vele a Szívek szállodája: Egy év az életünkből című négyrészes minisorozatát. Ebből megtudhattuk, hogyan alakult a széria hőseinek élete egy évtizeddel a finálé után. Illetve ő az egyik főszereplője a 2017 óta elsöprő népszerűségnek örvendő A szolgálólány meséjének. Lehengerlő alakításáért be is zsebelt egy Emmy-jelölést a 2018-as gálán.

Ő volt a Született feleségek duci kislánya

Sokan emlékezhetnek Gabriela Solis örökbe fogadott kislányára, Juanitára, akit Madison De La Garza formált meg. Akkoriban a gyereksztár nagyon duci volt, azonban ahogy a kamaszkorba lépett, teljes átalakuláson esett át.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük