Jennifer Garner és Mark Ruffalo friss fotója láttán olvadoznak a rajongók: képeken a filmes párosok újraegyesülései

Mutatjuk a filmes szerelmespárok újraegyesüléseit.

Jennifer Garner és Mark Ruffalo
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Számos olyan filmes alkotás van, amelyben a szerelmeseket alakító színészek között kiváló a kémia, és a rajongók a való életben is szívesen látnák őket egy párként. Nos, bár vannak olyan sztárok, akik között tényleg fellobban a szerelem a forgatás alatt, ám sokan csak szoros barátságot kötnek egymással.

Filmes párosok újraegyesülései

Jennifer Garner és Mark Ruffalo párosát sokan imádták a 2004-ben megjelent Hirtelen 30 című vígjátékban, amelyben Jennát és Mattyt alakították. A két sztár nagyon szeretett együtt forgatni, sőt, jelenleg együtt forgatják a The Adam Project című filmet, amelyben nemcsak ők, hanem Ryan Reynolds is feltűnik mint nagy név.

A két sztár összeállt egy közös szelfire, ami azonnal meghatotta a Hirtelen 30 rajongóit, közel egymillió lájkot kaptak, a követőktől számos pozitív komment érkezett: "Te jó isten, Jenna és Matty!", "Imádtalak titeket a Hirtelen 30-ban!", "Ti vagytok a legkedvesebb emberek a világon" - fogalmazták.

Képes összeállításunkban megnézheted a legendás filmes párosok újraegyesüléseit.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük