Jennifer Garner és Mark Ruffalo friss fotója láttán olvadoznak a rajongók: képeken a filmes párosok újraegyesülései

Mutatjuk a filmes szerelmespárok újraegyesüléseit.

jennifer-garner-mark-ruffalo-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos olyan filmes alkotás van, amelyben a szerelmeseket alakító színészek között kiváló a kémia, és a rajongók a való életben is szívesen látnák őket egy párként. Nos, bár vannak olyan sztárok, akik között tényleg fellobban a szerelem a forgatás alatt, ám sokan csak szoros barátságot kötnek egymással.

Filmes párosok újraegyesülései

Jennifer Garner és Mark Ruffalo párosát sokan imádták a 2004-ben megjelent Hirtelen 30 című vígjátékban, amelyben Jennát és Mattyt alakították. A két sztár nagyon szeretett együtt forgatni, sőt, jelenleg együtt forgatják a The Adam Project című filmet, amelyben nemcsak ők, hanem Ryan Reynolds is feltűnik mint nagy név.

A két sztár összeállt egy közös szelfire, ami azonnal meghatotta a Hirtelen 30 rajongóit, közel egymillió lájkot kaptak, a követőktől számos pozitív komment érkezett: "Te jó isten, Jenna és Matty!", "Imádtalak titeket a Hirtelen 30-ban!", "Ti vagytok a legkedvesebb emberek a világon" - fogalmazták.

Képes összeállításunkban megnézheted a legendás filmes párosok újraegyesüléseit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük