John Travolta csodaszép lányával perdült táncra: a rajongók olvadoznak a párosuktól
John Travolta és lánya ellopták a show-t.

travolta-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Egyesült Államok egyik legnagyobb sporteseménye minden évben a Super Bowl, az amerikaifoci-döntő idejére rengeteg cég rukkol elő valamilyen kreatív és látványos reklámmal annak érdekében, hogy a hirdetéseik még nagyobbat szóljanak, sokan még egy-egy hírességet is leszerződtetnek.

A Scotts LawnService vállalat sem bízta a véletlenre, a Super Bowlra készített reklámjukban több nagy név is szerepel, például Martha Stewart, de a 45 másodperces rövidfilmjükben feltűnik John Travolta és lánya, Ella is.

John Travolta és lánya ellopták a show-t

A fűmagokat és egyéb kertészeti eszközöket forgalmazó cég reklámja sokak szívébe belopta magát John Travoltáék miatt. A Grease egyik ikonikus táncjelenetét adták elő. Az apa-lánya párost a videó 28. másodpercétől láthatod.

A rajongók nagyon örültek, hogy együtt láthatták őket: "Jaj, istenem, olyan aranyosak! Örülök, hogy a lánya megtartotta azt a gyermeki báját!", "Még több időt érdemeltek volna Travoltáék" - írták a kommentelők a cég YouTube-csatornájára.

A Today Show Instagram-oldalára töltött fel egy jelenetképet a reklámból, amely alá további pozitív vélemények érkeztek: "Travoltának még mindig nagyon megy a tánc, imádom ezért", "Meg kell mondanom, hogy John Travolta annyira rendes embernek tűnik. Tiszteletreméltóan gyászolja a feleségét, a gyermekei az élete, és mégsem veszi magát túl komolyan. Ja, és még mindig benne van a bugi a lábában!" - fogalmazták.

Többen Ella szépségét is kiemelték, sokan látják benne elhunyt édesanyját. 2020 júliusában mindenkit sokkolt a hír, hogy Kelly Preston elhunyt. A színésznő két évig küzdött a mellrákkal, a betegségéről nyíltan sosem beszélt, csak a legközelebbi családtagok és barátok tudták, milyen nehézségeken megy keresztül.

John Travolta és Kelly Preston gyönyörű párt alkottak

Sajnos John Travolta tavaly elveszítette élete szerelmét, Kelly Prestont, ezzel a képes összeállítással az elhunyt színésznőre emlékezünk.

Ezt is szeretjük