Joe és Jill Biden lánya szépségesen festett menyasszonyként: Ashley 8 éve ment férjhez
Ashley Biden 2012 nyarán mondta ki a boldogító igent.

ashley-biden-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joe és Jill Biden 1975-ben szerettek egymásba, ekkor már a politikusnak született három gyermeke, akik közül egyet, kislányát, Naomit egy tragikus autóbaleset következtében veszítette el első feleségével együtt. Fiai, az 1969-ben született Beau és az 1970-ben született Hunter túlélte a balesetet szerencsére.

A házaspár 1975-ben egy pár lett, majd két évvel később összeházasodtak, egy közös gyermekük született 1981-ben, lányuk az Ashley nevet kapta. A szociális munkásként és aktivistaként tevékenykedő Biden lány 31 esztendősen ment hozzá az akkor 45 éves Howard Kreinhez.

Ashley Biden menyasszonyi ruhája

Ashley Biden az esküvőjén nem is lehetett volna szebb, egy gyönyörű Vera Wang ruhában mondta ki a boldogító igent párjának, aki fül-orr-gégész és plasztikai sebész, emellett a philadelphiai Thomas Jefferson Egyetem professzora. Ahogy a felvételen is látszik, mind a ketten nagyon boldogok voltak a nagy napjukon.

A ceremóniát Greenville egyik templomában rendezték meg, a lagzit pedig Bidenék akkori otthonában, Wilmingtonban szervezték le, csak a szűk családi kör és a barátok vettek részt az ünnepségen, ennek ellenére mégis kétszáz emberrel bulizhattak együtt. Az esküvő leszervezésében Ashley-nek édesanyja, Jill is rengeteget segített, még a Philadelphiai nemzetközi virágkiállításra is elmentek, hogy minél több ötlethez jussanak.

Bidenék legkisebb lánya és orvos férje két év járás után házasodtak össze, azután szerettek egymásba, miután Ashley-nek bemutatta a férfit testvére, Beau Biden, aki sajnos 2015-ben elhunyt, agydaganattal küzdött. Bár férje zsidó vallású, ő nem tért át, továbbra is a katolikus egyház tagja. A házaspár idén ünnepelheti kapcsolatuk 11., házasságuk kilencedik évfordulóját.

Esküvői ruhák a királyi családban

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákban mentek férjhez a királyi család tagjai.

Ezt is szeretjük