John Travolta és Kelly Preston megható, szerelmes fotói: 30 évig voltak együtt
John Travolta és Kelly Preston 1990-ben váltak egy párrá.

john-travolta-kelly-preston-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világot megrendítette Kelly Preston halálának híre. A gyönyörű színésznő két évig küzdött a mellrákkal, de végül legyőzte őt a gyilkos kór. Szép élete volt, férjével, John Travoltával nagy szerelemben éltek, harminc évig elválaszthatatlanok voltak egymástól.

Így szerette Kelly Preston John Travoltát

1989-ben találkoztak először egymással a Zűrös páros olvasópróbáján. Bár Travolta gyakran nyilatkozta az elmúlt években, hogy a Kellyvel való találkozása szerelem volt első látásra, a színésznő szerint ez azért nem fedi le teljesen a valóságot. Éppen válófélben volt, illetve együtt járt Charlie Sheennel. Végül vele 1990-ben szakított, így Travolta zöld utat kapott, az év szilveszterekor már a lánykérés is megtörtént, 1991 szeptemberében kötötték össze az életüket.

Példaértékű házasság volt az övék, gyermekeiket nagy szeretetben nevelték. Az 1992-ben született Jett sajnos 2009-ben elhunyt, ami hatalmas csapás volt számukra, 2000-ben született lányuk, Ella tartotta bennük a lelket, 2010-ben megtörtént a csoda, ugyanis a világra jött kisfiuk, Benjamin. Kapcsolatuk titka sokakat érdekelt, erről 2017-ben így nyilatkoztak a Closer magazinnak:

-  Törődünk egymással, és mindig kiállunk a másik mellett, arra is ügyelünk, hogy szerelmünk lángja sose aludjon ki. Néhány párra az a jellemző, hogy nem fedezik fel eléggé, mire is lenne szüksége a másiknak. Ha csak egy kevés energiát fektetnél bele abba, hogy megérdeklődd a másiktól, mire is van szüksége, akkor jó eséllyel vérfrissítő hatással lesz ez majd a kapcsolatra - mesélte a színész.

Preston akkor hozzátette, az is lényeges, hogy a párok kettesben is töltsenek némi időt.

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük Kelly Preston és John Travolta szerelmes fotóit.

Ezt is szeretjük