John Travolta lánya gyönyörű nővé érett - Ella idén már 20 éves

John Travolta lánya olyan szép, mint az édesanyja.

john-travolta-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

John Travolta és Kelly Preston házasságából három gyermek született: Jett 1992-ben, Ella 2000-ben és Benjamin 2010-ben. Sajnos a sztárpár elveszítette legidősebb gyermekét, Jett csupán 16 esztendős volt, amikor belehalt egy epilepsziás rohamba 2009 januárjában. Ekkor Ella is még kislány volt, csupán nyolcéves, mára viszont gyönyörű, felnőtt nővé érett.

Fotókon John Travolta lánya

Ella idén áprilisban már húszéves lesz, a fiatal szépség rengeteget változott az elmúlt években. Tinédzser korában még duci lány volt, azonban sikeresen életmódot váltott, és lefogyott. A szülei nyomdokába lépett, 2019-ben jelent meg a The Poison Rose című filmje, amiben édesapja és Morgan Freeman oldalán játszhatott.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő John Travolta lánya, Ella.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük