David Hasselhoff fiát játszotta a Baywatchban - Felismered a 39 éves Jeremy Jacksont?
Jeremy Jackson megküzdött a démonjaival, de mára jó útra tért.

jeremy-jackson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Baywatch 1989-ben startolt el, tavaly ünnepelte meg a sorozat a 30. évfordulóját. A széria főszereplője David Hasselhoff volt, aki Mitch Buchannont alakította. Mitchnek volt egy kisfia is, Hobie, akit még a legelső évadban Brandon Call játszott, de a második szezontól kezdve a tizedikig Jeremy Jackson vette át a szerepet.

Amikor feltűnt a Baywatchban, csupán tízesztendős volt. Az egykori gyereksztár azóta már felnőtt, idén októberben a 40. születésnapját ünnepelheti.

Így fest most Jeremy Jackson

Ahogy a cuki gyereksztár egyre cseperedett, igazi tinibálvánnyá vált, a lányok csak úgy olvadoztak, ha ő volt a képernyőn. Mára kigyúrt férfi lett belőle.

Jeremy Jackson 1993-ban és napjainkban.
Jeremy Jackson 1993-ban és napjainkban.
Fotó: Getty Images Hungary

A '90-es években énekesi babérokra tört, első albuma Number One címmel jelent meg 1994-ben, rá egy év múlva egy újabb korongot dobott piacra Always címmel. A szériának köszönhetően milliomossá vált, vallotta be 2006-ban az E! csatornán futó Child Star Confidential című műsorban.

- Nagyjából két-három millió dollárt kerestem a Baywatch alatt. Minden adott volt ahhoz, hogy tönkretegyem magam: rengeteg pénzem volt, és sok olyan ember volt körülöttem, akik igazából nem is voltak a barátaim, én mégis annak hittem őket. Rossz társaságba keveredtem, és egyre jobban csúsztam lefelé a lejtőn - vallotta be akkor a sztár, aki évekig küzdött drogfüggőségével.

Miután kiszállt a Baywatchból, több más filmben is szerepelt, illetve a sorozat egész estés filmjébe, a Hawaii esküvőbe is visszatért. Ám ezek a szerepei nem voltak kiemelkedőek. 

2015-ben komoly botrányba keveredett, letartóztatták késelésért, akkor ő azt állította, hogy önvédelemből tette mindezt, négy hónappal később ismét ugyanezt a bűntényt követte el. A rácsok mögé került, végül kiengedték, öt év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték. Azóta teljesen jó útra tért, erről a Studio10-nek adott interjújában mesélt.

- A legnehezebb része az egésznek az, hogy kimássz a mély gödörből, és újra normális életet élj. Újra magadhoz kell engedned a családod, részt kell venned becsülettel a terápiákon, minden félelmeddel szembe kell nézned, és teljesen le kell állnod a függőségeiddel. Ezt a változást csak lassan és türelemmel lehet megtenni, viszont a belefektetett energia meg fog térülni - vallotta be.

Napjainkban több lábon megél, személyi edzősködés mellett meditációs gyógyítással foglalkozik, emellett coachként jár előadásokra, hogy történetével reményt adjon azoknak az embereknek, akik elvesztették a reményt, hogy valaha is jó útra térhetnek.

Emlékszel Erika Eleniakra?

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban a Baywatch egyik népszerű bombázója, Erika Eleniak.

Ezt is szeretjük