John Travolta fia már ilyen nagy: a 10 éves Bent csak ritkán mutatja meg
John Travolta imádni való közös fotót posztolt kisfiával.

john-travolta-családja
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kicsivel több mint egy hónap telt el azóta, hogy John Travolta és Ella Travolta apa-lánya tánca ellopta a show-t a 2021-es Super Bowlon. A színész és gyermeke a Scotts LawnService vállalat egyik reklámjában perdült táncra a rajongók legnagyobb örömére.

Követőinek megint volt okuk a vidámságra, ugyanis kedvencük ezúttal kisfiáról, a tízéves Benről osztott meg egy elbűvölő felvételt.

John Travolta és 10 éves fia, Ben

Travolta azon hírességek táborát erősíti, akik csak nagyon ritkán, általában valamilyen különleges alkalomból mutatják meg gyermekeiket a nyilvánosság előtt. Míg Elláról az utóbbi időben viszonylag több felvételt láthattunk az édesapja Instagramján, addig fiáról idén még nem is posztolt. Ám márciusban megtörte a rádiócsendet, méghozzá egy imádni való képpel.

A fotón Ben új kis kedvencét, a család legújabb négylábú tagját tartja a kezében, míg édesapja hátulról öleli. A színész annyit írt a poszt mellé: „Ben új cicája, Crystal”.

Ahogy azt sejteni lehetett, a kommentelők elolvadtak a cicustól, valamint sokan azt is elkerekedett szemmel állapították meg, hogy a kisfiú mennyit nőtt az utóbbi időben, továbbá szintén kiszúrták, hogy egyre jobban hasonlít az édesapjára.

„De édes cica ez a Crystal! Ben pedig egy az egyben úgy néz ki, mint te!” - fogalmazta meg a 67 éves filmcsillag egyik rajongója.

Ben 2020 novemberében ünnepelte tizedik születésnapját, édesapja és nővére aznap sem feledkeztek meg a posztolásról. Utóbbi érzelmes sorokat írt neki, melyekben elárulta, hogy nemcsak testvéreként tekint rá, hanem legjobb barátjaként is. 

John Travolta és Kelly Preston gyönyörű párt alkottak

Sajnos John Travolta tavaly elveszítette élete szerelmét, Kelly Prestont, ezzel a képes összeállítással az elhunyt színésznőre emlékezünk.

Ezt is szeretjük