Így néz ki Tom Cruise és Nicole Kidman fia: a 26 éves Connor csak ritkán mutatkozik nyilvánosan
Friss fotóin szinte fel sem lehet ismerni Connor Cruise-t.

connor-cruise-tom-cruis
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután kiderült, hogy Tom Cruise és Nicole Kidman a Mint a villám című film forgatása közben egymásba szerettek, párosuk a sajtó kedvenc témájává vált. A ’90-es évek álompárja 1990-ben fogadott örök hűséget egymásnak, majd 2001-ben váltak el.

Tom Cruise és Nicole Kidman 26 éves fia

Házasságuk alatt két gyermeket adoptáltak: az 1992-ben született Isabellát, és Connort, aki 1995-ben látta meg a napvilágot. Noha szupersztárok gyerekeiként a kamerák kereszttűzében nőttek fel, felnőttként mindketten kerülik a nyilvánosságot, nagyon ritkán mutatják meg magukat a közösségi médiában.

Mivel nem láthatjuk őket sűrűn, mindig meglepetést okoz, ha posztolnak magukról. Most Connor keltett feltűnést maga körül január végi fotójával. 26 évesen immár felnőtt férfivá érett: hatalmas szakállával rég maga mögött hagyta a cuki sztárcsemete külsőt. Ami a karrierjét illeti, voltak zenészi ambíciói, 16 évesen lemezlovasnak készült, és DJ C-Squared néven kezdte el bontogatni a szárnyait a popiparban. Egyelőre azonban a fejhallgatót horgászbotra cserélte: manapság a legkedvesebb hobbijának, a halászatnak él. 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest 26 évesen Tom Cruise és Nicole Kidman örökbefogadott fia, Connor. 

Ezt is szeretjük