Tom Cruise és Nicole Kidman lánya így fest most: ritka fotót posztolt Bella
A sztárpár 1992-ben fogadta örökbe első gyermekét, Isabellát.

nicole-kidman-tom-cruise
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Cruise és Nicole Kidman Hollywood álompárja volt a ’90-es években, 1990-es házasságkötésük után úgy döntöttek, családot alapítanak: két gyermeket fogadtak örökbe, Isabella 1992-ben született, Connor három évvel fiatalabb nővérénél.

Bella Kidman Cruise így néz ki most

2001-es válásuk után a színésznőnek elsődleges célja volt eltávolodni a szcientológia vallástól, melynek férje és két adoptált gyermeke is gyakorlója, így Bella és Connor Cruise gyámsága alá került. Időről időre napvilágot láttak olyan pletykák, miszerint a színésznő és legidősebb gyereke viszonya megromlott, ám ezt ő és lánya is tagadta.

- A szeretetem a lányom iránt feltétel nélküli, szülőként az a dolgom, hogy mindig számíthasson rám - nyilatkozta 2019-ben a The Sun magazinnak.

Ezek szerint felhőtlen a viszonyuk, mindössze nem mutatkoznak együtt nyilvánosan. A 27 éves Isabellára egyébként is jellemző, hogy kerüli a rivaldafényt, még az Instagramon is csak elvétve posztol magáról. Bár művészi pályát választott, nem a szórakoztatóiparban helyezkedett el. Saját tervezésű póló-, táska- és telefontok-kollekciót dobott piacra, a darabokat egytől egyig különleges rajzai díszítik.

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy fest Isabella Kidman Cruise 27 évesen.

Ezt is szeretjük