Madonna 23 éves lánya irtó dögös volt kék miniruhájában: így szülinapoztak együtt

Lourdes egyértelműen édesanyjára ütött.

Madonna lánya, Lourdes
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor Madonna az első átütő sikereit elérte a '80-as években, nemcsak a pop koronázatlan királynője lett, hanem szexszimbólum is. Már huszonévesen imádta a feltűnő, dögös darabokat, amelyek jól kiemelték karcsú alakját. Úgy tűnik, az alma nem esett messze a fájától, legidősebb gyermeke, Lourdes is szereti a nőiességét kihangsúlyozó darabokat.

Madonna lánya irtó dögös volt miniruhájában

Az énekesnő augusztus 16-án lett 62 éves, természetesen a családjával egy buli keretén belül megünnepelték a születésnapját. Lourdes ennek alkalmából egy kék miniruhát viselt, amiben irtó dögös volt. Mivel modellként a divatszakmában dolgozik, így pontosan tudja, mely ruhadarabok a legelőnyösebbek számára.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt a 23 éves Lourdes Madonna szülinapi buliján. A lányról további felvételeket is láthatsz még.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük