A Doktor House szőke orvosába milliók voltak szerelmesek: így fest most a 44 éves Jesse Spencer

Jesse Spencer igézően kék szemeiért és szőke hajáért odáig voltak a nők, ma már teljesen máshogyan néz ki a színész.

Jesse Spencer 2023-ban így néz ki
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kórházas sorozatok a ’80-as évek végétől kezdődően egyre népszerűbbé váltak a nézők körében. Az egyik leghíresebb és egyben legkedveltebb széria a Doktor House volt a Grace Klinika és a Vészhelyzet mellett.

A Doktor House 2004 novemberében debütált a Fox csatornán, hazánkban a TV2 vetítette először, az első évadot 2006-ban láthatták a magyar nézők a csatornán. A népszerű széria 2012-ig futott, a sármos, szőke dr. Robert Chaset alakító Jesse Spencerért minden nő szíve megdobbant akkoriban. Friss képeit elnézve hatalmas változáson esett át a színész, aki ma is jó formában van.

Jesse Spencer 2023-ban így néz ki

Érdekesség, hogy még csak 25 éves volt, amikor elindult a kórházas sorozat, amellyel nagy hírnevet szerzett magának. Idén február 12-én ünnepelte a 44. születésnapját. Hosszú, szőke hajának búcsút intett, ma már rövidebb, sötét hajjal és komolyabb megjelenéssel nyűgözi le a gyengébbik nemet. 

jesse-spencer-kepe
Fotó: Profimedia

Érdekes módon a családjában több orvos is van, édesapja, Rodney radiológus, bátyja, Tarney szemplasztikai sebész, Luke testvére ortopéd sebész, míg húga, Polly aneszteziológus. Talán a sors fintora volt, hogy ő is egy orvost alakított az ismert és sokak által imádott szériában. Számára a színészet jelentette a szenvedélyt, nem az orvosi pálya.

A Doktor House véget érte után 2012-ben a Lángoló Chicago című tűzoltós sorozatban láthatták újra a képernyőn a nézők, Matthew Casey szerepét játszotta egészen 2021-ig. Ekkor már úgy érezte, szeretné magát kipróbálni más területeken is, és a magánéletére is több időt akart szánni.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A rajongók 2021-ben a Queer Fish in God's Waiting Room című rövidfilmben láthatták. A hivatalos IMDB-profilja szerint hamarosan a Last Days of the Space Age televíziós sorozatban is újra feltűnik a képernyőkön.

jesse-spencer
Fotó: Profimedia

Ami a magánéletét illeti, a Doktor House szépségével, Jennifer Morrisonnal alkotott egy párt 2004 és 2007 között. Még el is jegyezték egymást, ám végül tönkrement a kapcsolatuk. Szakításuk után egy évvel a brit színésznő, Louise Griffiths lett a kedvese, de 2010-ben vége lett a kapcsolatuknak. Ugyanebben az évben habarodott bele a brazil szörfösbe, Maya Gabeirába, akivel 2013-ig alkotott egy párt.

2014-ben végre ismét rátalált a nagybetűs szerelem, Kali Woodruff Carr-ral 2020-ban házasodtak össze. 

Nézd meg Hugh Laurie feleségét!

A 61 éves sztár azon hírességek közé tartozik, aki a magánéletét nem a magazinok címlapjain éli. A visszafogottság jellemző rá, emiatt sokaknak még szimpatikusabb karakter lehet.

Ez a nő hódította meg Doktor House szívét: Hugh Laurie 1989 óta él házasságban

Fotókon mutatjuk Hugh Laurie feleségét.

Elolvasom

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük