Pikáns módon kérte meg Jennifer Lopez kezét Ben Affleck: az énekesnő maga számolt be erről
Jennifer Lopez elmesélte, hogy jegyezte el Ben Affleck.

bennifer-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Április 8-án derült ki, hogy Jennifer Lopezt eljegyezte Ben Affleck, még 2021-ben, 17 évvel a szakításuk után találtak újra egymásra.

Nagyon jól megvannak, egyikőjük sem számított arra, hogy ismét egymásba szeretnek, de kaptak a sorstól egy második esélyt. Az 52 éves sztár az On The JLo nevű hírlevelében osztotta meg, hogyan történt meg a lánykérés, írta meg a Page Six.

Jennifer Lopez és Ben Affleck eljegyzése

A lánykérést sok férfi lépésről lépésre megtervezi, egyesek például külföldre, egy romantikus helyre utaznak, mások egy meghitt vacsorával lepik meg a kedvesüket, mielőtt feltennék a nagy kérdést. Ben Affleck egy elég pikáns szituációt választott, hogy gyűrűt húzzon párja ujjára. Lopez elmesélte, hogy éppen habfürdőzés közben érte a kérdés. Csak ő volt meztelenül a kádban, Affleck a klasszikus módon letérdelt a földre.

GettyImages-1339519333
Fotó: Daniele Venturelli / Getty Images Hungary

- Csak belenéztem a szemeibe, egyszerre mosolyogtam és sírtam, és igyekeztem felfogni annak tényét, hogy 20 év után ez ismét megtörténik. Szó szerint elállt a szavam, erre megkérdezte tőlem, hogy akkor ez most egy igent jelent-e, én erre azt válaszoltam, hogy igen, persze hogy igent mondok - fogalmazta.

Lopez szerint semmi extra luxus nem volt ebben a lánykérésben, mégis ezt gondolja a legromantikusabb dolognak, amit valaha el tudott képzelni.

- Csak egy nyugis szombat este volt, miközben két ember megígérte, hogy örökké ott lesznek egymásnak. Két nagyon szerencsés ember, akik kaptak egy második esélyt az igaz szerelemre.

GettyImages-1369477296
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

J. Lo azt is bevallotta, hogy teljesen váratlanul érte a lánykérés, egy zöld színű gyémántgyűrűt kapott a színésztől, ami nem volt véletlen választás, ugyanis a barna szépségnek ez az árnyalat a szerencsét hozó színe. Hozzátette, most már élete végéig a zöld marad a kedvence.

2001-ben szerettek egymásba a Gengszter románc forgatásán, majd 2002-ben eljegyezték egymást, sajnos 2004-ben szakítottak, de végül 2021 áprilisában ismét egymásra találtak. Tavaly májusban cikkeztek először kettejükről, a pletykák pedig igaznak bizonyultak, mert tényleg ismét egymásba szerettek. A nyáron Lopez már közös fotót is posztolt az Instagramra, azonban a közösségi oldalán ritka alkalmakkor mutatja meg a színészt. Tavaly először a velencei filmfesztiválon léptek a vörös szőnyegre, azóta több alkalommal mutatkoztak premiereken.

J. Lo és Ben Affleck új otthona

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű villát vásárolt a sztárpár.

Ezt is szeretjük