Kiderült, milyen Jennifer Lopez és Ben Affleck exfeleségének viszonya egymással

Jennifer Lopez és Jennifer Garner elég közel kerültek egymáshoz.

lopez-és-garner-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2021-ben az év szenzációjának számított, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck a szakításuk után 17 évvel ismét egymásra találtak. Amikor még 2004-ben szakítottak, mindketten családot alapítottak.

Lopez Marc Anthonyval egy ikerpárt vállalt, Emme és Maximilian 2008-ban születtek meg. Affleck Jennifer Garner színésznőt vette feleségül, három gyerekük lett: Violet 2005-ben, Seraphina 2009-ben, Samuel 2012-ben jött a világra. A 2010-es években mindkettejük házassága kudarcba fulladt, ezután más emberekkel jártak, J. Lo például már majdnem összeházasodott Alex Rodriguezzel, ám a férfiban nem tudott többé megbízni, miután 2021 elején kiderült, hogy megcsalta a sztárt.

Jennifer Lopez és Jennifer Garner viszonya

Jennifer Lopez és Ben Affleck tavasszal ünnepelhetik újraegyesülésük első évfordulóját, az elmúlt hónapokban már nagyon jól összecsiszolódtak, és a gyerekeiket is bemutatták egymásnak. Sőt, J. Lo Affleck exfeleségével is közelebbi kapcsolatba került, írta meg a Hollywood Life.

GettyImages-1358803289
Fotó: Amy Sussman / Getty Images Hungary

- Jobban megismerték egymást, és igazából elég közelivé vált a kapcsolatuk. Arra jutottak, hogy ezen a ponton csak az számít, mi a legjobb a gyerekeknek - árulta el egy bennfentes a lapnak.

Violet, Seraphina, Samuel, Emme és Maximilian is nagyjából egy korosztály, ráadásul mindnyájan kamaszok, ami egy elég érzékeny korszak az ember életében. A két sztáranyuka számára fontos volt, hogy mindnyájan a gyermekek életeinek részesei maradjanak. Nincs szó ellenségeskedésről vagy kitúrásról, értelmes felnőttek módjára kezelik a helyzetet.

Nem mellesleg Lopez ikrei is megbarátkoztak Ben Affleckkel és három gyermekével, aminek Jennifer Garner is nagyon örül.

GettyImages-162611352
Fotó: Jason Merritt/TERM / Getty Images Hungary

Affleck és Lopez 2021 áprilisában szerettek újra egymásba, annyira komollyá vált a kapcsolatuk, hogy Affleck 2021 decemberében árulni kezdte a házát azért, hogy egy új otthont vásárolhasson az énekesnővel. Az Entertainment Tonightnak egy forrás elárulta, már ott van a levegőben az eljegyzés is.

- Őrülten szerelmesek, Jen pedig teljes mértékben kiáll Ben mellett, ezért szerette volna, ha a nyilvánosság is tudna arról, hogy támogatja őt. A gyermekeikkel is minden szervezetten működik. A családok tisztelik egymást, és kijönnek egymással, szóval minden jó, és rendben van ezen a téren. A barátaik úgy gondolják, itt eljegyzés lesz, ez már csak idő kérdése - magyarázta.

Brad Pitt így megváltoztatta külsejét szerelmei miatt

Mi is összegyűjtöttük azokat a képeket, amelyek alapján egyértelmű, hogy Brad Pitt tényleg mindig megváltoztatta külsejét, hogy idomuljon szerelmeihez.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük