A 2000-es évek legszebb álompárja még mindig együtt: 20 éves házas lesz idén Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar
Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar ma már két gyermeket nevelnek.

freddie-prinze-jrék-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos gyönyörű páros született az elmúlt évtizedekben a sztárvilágban, azonban nem mindenki maradt meg egymás mellett. Egy-egy szakítós hír hallatán a rajongók szíve szakad meg, sokan a mai napig nem tudják magukat túltenni például Jennifer Aniston és Brad Pitt válásán.

Bőven akadnak olyan ismert emberek is, akik fenntartják a reményt az emberekben, és példaértékű kapcsolatukkal bebizonyítják minden egyes nap, hogy létezik az igaz és örök szerelem. Ilyen például Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar is.

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar szerelme

Bár Sarah Michelle Gellar már a '80-as években, kislány korában építette színészi karrierjét, a '90-es években futott be igazán, 1994-ben Daytime Emmy-díjat nyert az All My Childrenben nyújtott alakításáért. Freddie Prinze Jr. 1995-ben bukkant fel először a tévék képernyőjén, majd egy évvel később megismerte jövendőbeli feleségét a Tudom, mit tettél tavaly nyáron forgatásán. Akkor még nem alakult ki köztük szerelem.

Mindketten egyre népszerűbbek lettek Hollywoodban: a szőke szépség megkapta a Buffy, a vámpírok réme főszerepét 1997-ben, ezzel még több rajongót szerzett magának, a sármos, kölyökképű színész pedig a tinilányok kedvence lett, A csaj nem jár egyedül című 1999-es vígjátéka igazi klasszikussá nőtte ki magát.

A véletlennek köszönhetik, hogy közelebb kerültek egymáshoz, szoros barátságot ápoltak évek óta, és megbeszélték, hogy egy közös barátjukkal vacsoráznak, mesélte el Gellar az US Weeklynek.

- Egy barátunkkal kellett volna vacsoráznunk, de nem érte el a repülőgépét, azonban mégis elmentünk ketten. Korábban már rengetegszer vacsoráztunk együtt, de valamilyen oknál fogva másképp éreztük magunkat aznap este. Természetes módon alakult át a viszonyunk valami mássá - fogalmazta.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az első csókjuk után tudták, hogy ez igaz szerelem, kapcsolatukat a 2000-es évek elején vállalták fel. Nem sokat vártak az elköteleződéssel, 2001-ben megtörtént a lánykérés, majd 2002. szeptember 1-jén kimondták a boldogító igent, így idén ősszel majd a huszadik házassági évfordulójukat fogják ünnepelni.

Már szerelmesekként forgatták le a Scooby Doo-filmeket, az első rész 2002-ben, a második 2004-ben került a mozikba. A színész Fredet, a színésznő pedig Dianát alakította.

Két gyermekük született, lányuk, Charlotte 2009-ben, fiuk, Rocky 2012-ben látta meg a napvilágot. A gyerekekről bár szoktak posztolni a közösségi oldalaikon, azonban arra gondosan ügyelnek, hogy az arcukat ne mutassák meg.

Kapcsolatuk titkáról így nyilatkozott a színész 2019-ben az US Weeklynek:

- A kommunikáció a kulcs, meg az, hogy a jelenben légy. A legfontosabb, hogy meghallgasd a másikat. Még mindig megnevettetjük egymást, és tisztelettel bánunk a másikkal - fogalmazta akkor.

Persze sokat dolgoznak a mai napig a kapcsolatukért, igyekeznek minél több időt szánni a másikra, utóbbiról sokan elfeledkeznek az évek során, de ők nem.

Sztárok, akiket a forgatás hozott össze

Képes összeállításunkban olyan sztárpárokat mutatunk, akik a filmforgatáson szerettek egymásba.

Ezt is szeretjük