Fotókon Jennifer Lopez és Ben Affleck új luxusvillája: lélegzetelállító a szerelmi fészkük
Jennifer Lopez és Ben Affleck erre az otthonra csapták rá a kezüket.

bennifer-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lassan egy éve, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck az eljegyzésük felbontása után 17 évvel újra egymásba szerettek. A sztárpár eleinte nem akarta elsietni az összeköltözést, azonban tavaly már többször készültek róluk lesifotók háznézés közben. A New York Post információi szerint végre sikerült megtalálniuk a szerelmi fészküket, egy csodaszép luxusvillát néztek ki maguknak, amit egy texasi milliárdostól vásárolnak meg.

Jennifer Lopez és Ben Affleck otthona

Los Angeles egyik legelitebb lakónegyedében, Bel-Airben találták meg az álomotthonukat, amit még idén februárban hirdettek meg 65 millió dollár fejében. A sztárpár alkudozott, így több mint 50 millió dollárt fizetnek ki az 1858 négyzetméteres házért.

Az óriási házban tíz hálót és 17 fürdőszobát alakítottak ki. Egy nagyon privát helyen helyezkedik el, a kúriát hatalmas fák ölelik körül, így a sztárpár könnyedén elrejtőzhet a kíváncsiskodó szomszédok szeme elől. Valószínűleg fontos szempont volt, hogy sok háló legyen az otthonban, hiszen Lopez előző, Marc Anthonyval kötött házasságából egy ikerpár született, míg Affleck és Jennifer Garner három gyermeket vállaltak. A közeli rokonok is könnyedén megszállhatnak majd náluk.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű villát vásárolt a sztárpár.

Ezt is szeretjük