"Végül egymás torkának estünk volna" - Ben Affleck bevallotta, Jennifer Garnerrel miért ért véget a házassága
Ben Affleck és Jennifer Garner tizedik házassági évfordulójuk után egy nappal jelentették be, hogy vége a szerelmüknek.

ben-és-jen-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ben Affleck és Jennifer Garner 2000-ben, a Pearl Harbor - Az égi háború című film forgatásán ismerkedtek meg, de akkor még nem alakult ki köztük szerelem, 2002-ben forgatták együtt a Daredevil - A fenegyerek című alkotást, de akkor a színész Jennifer Lopezzel, a színésznő Scott Foley felesége volt. Mindkettejük kapcsolata tönkrement, majd 2004-ben randizni kezdtek egymással, 2005-ben már el is jegyezték egymást, és még ugyanebben az évben, júniusban összekötötték az életüket.

Három gyerekük lett: Violet 2005 decemberében, Seraphina 2009 januárjában, Samuel 2012 februárjában látta meg a napvilágot. 2015-ben minden megváltozott, az US magazin közölte, hogy Affleck a bébiszitterrel szűrte össze a levet, bár a sajtósa tagadta a vádakat, a pletykák megjelenése után pár nappal bejelentették, hogy elválnak. 2017-ben érkeztek olyan hírek, hogy adnak egymásnak egy új esélyt, de végül abban az évben beadták a válási papírokat, majd 2018-ban hivatalosan is vége lett a házasságuknak.

Ben Affleck és Jennifer Garner válásának oka

Affleck, aki a házasságuk végén alkoholizmussal küzdött, 2020-ban a The New York Timesnak még azt mondta, nagyon megbánta, hogy elvált Garnertől. A színész Howard Stern rádiós műsorának vendége volt idén decemberben, ahol ismét szóba került a tönkrement házasságuk. Meglepő őszinteséggel vallott kettejükről.

GettyImages-162548708
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

- Ha együtt maradtunk volna, nagy eséllyel végül egymás torkának estünk volna, és valószínűleg még most is innék. Részben azért nyúltam az italhoz, mert csapdában éreztem magam. Úgy éreztem, hogy nem tudok kilépni a kapcsolatból a gyerekek miatt, de nem vagyok boldog, akkor mégis mihez kezdjek? Ekkor azt tettem, hogy megittam egy üveg whiskey-t, majd elaludtam a kanapén, végül kiderült, ez nem jó megoldás - vallotta be őszintén.

Három gyermekük miatt mindent megpróbáltak, hogy megmentsék a házasságukat, de rájöttek, nem akarják, hogy egy rossz családi modellben legyenek benne. Nem akarták, hogy Violet, Seraphina és Samuel egy olyan családban nőjenek fel, ahol az anya és az apa valójában nem boldogok egymás mellett, ezzel csak negatív példát mutattak volna nekik.

Három gyermekük örök kapocs marad kettejük között, gyakran fotózzák le őket együtt a lesifotósok a mai napig.
Három gyermekük örök kapocs marad kettejük között, gyakran fotózzák le őket együtt a lesifotósok a mai napig.
Fotó: BG004/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

- Egy olyan házasságban éltünk, ami nem működött, megpróbáltuk megjavítani a gyerekek miatt. Nem szerettünk volna egy ilyen házassági modellt mutatni a gyerekeinknek. Megpróbáltunk minden tőlünk telhetőt. Tudtam, hogy jó anya, és mindig reméltem, hogy ő is tisztában van azzal, hogy jó apa vagyok - tette hozzá.

Szerencsére sikeresen legyőzte a démonjait, és ma már teljesen józan életet él, 2021 áprilisa óta boldog párkapcsolatban él egykori menyasszonyával, Jennifer Lopezzel.

Ezért vált el Richard Gere és Cindy Crawford

Cindy Crawford a '80-as évek végén az egyik legünnepeltebb modell volt, szépségével mindenkit elvarázsolt, nem csoda, hogy Richard Gere is szemet vetett rá. Eleinte úgy tűnt, egymásnak szánta őket az ég, de végül tönkrement a házasságuk. Cikkünkből megtudhatod, miért.

Ezt is szeretjük