Ő volt Tom Cruise első híres szerelme: a Farm, ahol élünk sztárjával tinédzserként jött össze

Tom Cruise és Melissa Gilbert 16 éves korukban alkottak egy párt.

Tom Cruise és Melissa Gilbert
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tom Cruise illusztris névsorral rendelkezik a hódításait illetően. Korábban olyan színésznőket vett le a lábáról, mint Nicole Kidman, Penélope Cruz vagy Katie Holmes. Sőt, már akkor bebizonyította, micsoda szívtipró, amikor még szinte meg sem vetette a lábát Hollywoodban. 

Épp csak elkezdte bontogatni a szárnyait színészként, amikor sikerült meghódítania a ’80-as évek egyik legnépszerűbb tinisztárját, a Farm, ahol élünk főszereplőjét, Melissa Gilbertet.

Tom Cruise és a Farm, ahol élünk sztárjának románca

A színész már az általános iskolában elkezdett érdeklődni a színjátszás iránt, 15 évesen pedig egyértelműen kikristályosodott előtte, az minden vágya, hogy meghódítsa a mozivásznat. Nem is késlekedett sokáig, tinédzserként Los Angelesbe költözött, és akkor még eredeti nevén, Thomas Mapotherként kezdett meghallgatásokra járni.

tom-cruise-melissa-gilbert
Fotó: Getty Images Hungary

A költözés után nem sokkal ismerkedett meg a sorozatsztárral egy nyilvános eseményen, amelyre egyik színész barátját, Emilio Estevezt kísérte el. Gilbertet elvarázsolta az ifjú színész vonzó megjelenése, így a parti után beleegyezett, hogy újra találkozzanak.

tom cruise melissa g
Fotó: Fotos International / Getty Images Hungary

- Párszor randiztunk egymással, sőt édesanyám kanapéján titokban csókcsatába is bonyolódtunk. Annyira édes volt, kedves, vicces és figyelmes. Ám azt nem mondanám, hogy óriási szerelem lett volna a miénk. Azt meg kell hagyni, hogy nagyon jól csókol, de semmi több nem volt köztünk. Ő akkor még nem volt sikeres, küszködött a megélhetésért, én pedig már javában dolgoztam - árulta el Melissa Gilbert a Watch What Happens Live című műsorban.

Arról is mesélt, hogy ugyan nem tartott sokáig a románcuk, igyekezett kisegíteni egykori kedvesét, hogy könnyebben boldoguljon. Praktikus ajándékokat vásárolt neki, például a legelső étkészletét is tőle kapta.

Tom Cruise és Nicole Kidman lánya

Tom Cruise és Nicole Kidman Hollywood álompárja volt a ’90-es években, 1990-es házasságkötésük után úgy döntöttek, családot alapítanak: két gyermeket fogadtak örökbe, Isabella 1992-ben született, Connor három évvel fiatalabb nővérénél.

Tom Cruise és Nicole Kidman lánya így fest most: ritka fotót posztolt Bella

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük