Jennifer Lawrence sportmelltartóban mutatta meg kerekedő babapocakját: a színésznő hamarosan szülni fog
Jennifer Lawrence első gyermekével várandós.

GettyImages-927251722
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 31 éves Jennifer Lawrence-ről szeptember elején derült ki, hogy állapotos. Az éhezők viadala és az X-Men-filmek sztárja első gyermekével várandós.

Bár a szóvivője is megerősítette ennek hírét, nem derült ki egyelőre, hogy körülbelül mikor érkezik a pici, azonban a rajongók szerint már nincs sok hátra, Lawrence akár már az év végén vagy a jövő év elején megszülhet.

Jennifer Lawrence babapocakja

Az Oscar-díjas sztárt New Yorkban fotózták le, egy sportmelltartó és egy edzőnadrág volt rajta. A lesifotókon jól látszik, milyen szépen kerekedik a babapocakja. 

Ránézésre a második trimeszter végén, esetleg a harmadik trimeszter elején járhat. Persze ahány terhesség, annyi eset, valakinek gyorsan, másnak lassabban nő a hasa.

Mivel óvja a magánéletét, nem árulta el, mikor válik édesanyává, és azt sem lehet tudni, hogy kislányt vagy kisfiút hord a szíve alatt. Valószínűleg azért sem osztotta meg, mikorra írták ki az orvosok, mert nem akarja, hogy lesifotósok ólálkodjanak annál a kórháznál, ahol majd szülni fog.

Születendő gyermeke édesapjával, Cooke Maroney művészetigaléria-igazgatóval 2018 tavaszán találkozott, egy közös barátjuk mutatta be őket egymásnak. Majd hivatalosan májusban váltak egy párrá, azóta elválaszthatatlanok egymástól.

- Mindig úgy mosolyog mellette, még sosem láttam ilyennek senkivel sem, még az exszerelmei mellett sem - nyilatkozta akkor egy bennfentes a People-nek.

Nem vártak sokat azzal, hogy komolyabb szintre lépjenek, 2019 elején eljegyezték egymást, majd az év októberében összekötötték az életüket. Idén már a második házassági évfordulójukat ünnepelhetik. Rhode Islanden mondták ki a boldogító igent, Cameron Diaz, Emma Stone, Kris Jenner és Sienna Miller is rajta szerepelt a vendéglistán.

Bradley Cooper kislánya

Képes összeállításunkban gyönyörű felvételeket láthatsz Bradley Cooper és Irina Shayk gyermekéről.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük