Bradley Cooper tündéri lányával ment Obama 60. szülinapjára: Lea nő, mint a gomba

Bradley Cooper kislánya is részt vett Barack Obama születésnapjának ünneplésén.

bradley-cooper-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bradley Coopert a hétvégén lányával, Leával kapták lencsevégre, amikor éppen Barack Obama 60. születésnapi ünnepségére tartottak. A kicsi még 2017 márciusában jött a világra.

Bradley Cooper lányával ment Obama szülinapjára

Barack Obama augusztus 4-én lett hatvanéves, a kerek évforduló alkalmából a hatalmas ünneplés sem maradhatott el, számos híresség kapott az eseményre meghívást, mint például Beyoncé és Jay-Z, George Clooney vagy Steven Spielberg. Bradley Coopert és kislányát is szívesen vendégül látta az egykori amerikai elnök. A színészt és gyermekét egy lesifotós örökítette meg Martha's Vineyard szigetén, miközben mentek az ünnepségre.

Lea a színész és a gyönyörű modell, Irina Shayk kapcsolatából született négy évvel ezelőtt. Sajnos a sztárpár 2019 júniusában szakított, de békésen váltak el az útjaik. Példaértékű módon nevelik tovább együtt a gyermeküket, mind a ketten New Yorkban élnek, Lea hol az apjával, hol az anyjával tölti a mindennapjait. Sőt a mai napig előfordul, hogy hármasban fotózzák le őket.

Persze 2020-ban felröppentek arról pletykák, hogy újra visszataláltak egymáshoz, ám ezek hamis híreknek bizonyultak. Irinát idén Kanye Westtel hozták hírbe, de ahogy az a legfrissebb hírekből kiderült, a modell nem szeretne a rapperrel kapcsolatot, élvezi a szinglilétet, írta meg az Elle.

Képes összeállításunkban még több felvételt láthatsz Bradley Cooper és Irina Shayk gyermekéről.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük