Mila Kunis és Ashton Kutcher ilyen jó szülők: a gyerekeik miatt komoly áldozatot hoztak

Mila Kunis és Ashton Kutcher felelősségteljesen nevelik gyerekeiket.

ashton-és-mila-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ashton Kutcher és Mila Kunis azok közé a sztárpárok közé tartoznak, akik számára gyermekeik vannak az első helyen, csak utána gondolnak a saját karrierjük alakulására.

Egy kislányt és egy kisfiút nevelnek, Wyatt 2014-ben, Dimitri 2016-ban látta meg a napvilágot. A kicsikről sosem posztolnak Kutcher közösségi oldalaira, a rajongók csak paparazzoképeken láthatják viszont a gyerekeket, ugyanis azt akarják, hogy minél normálisabb módon nőjenek fel. Nem mellesleg egy komoly áldozatot hoztak azért is, nehogy nélkülözzék az anyjuk és az apjuk közelségét.

Mila Kunis és Ashton Kutcher ezt a szabályt vezették be a gyerekeik kedvéért

Mila Kunis az Entertainment Tonightnak magyarázta el egy interjúban, hogy oldják meg a gyereknevelést az elfoglalt életmódjuk miatt.

GettyImages-1235566730
Fotó: Matt Winkelmeyer / Getty Images Hungary

- Váltjuk egymást, sosem dolgozunk egyszerre, ugyanabban az időben. Csak a nyári szünetekben forgatunk más helyszíneken, év közben mindig otthonról dolgozunk - vallotta be.

Mivel soha nem egyszerre forgatnak, nem mellesleg csak a nyári szünidős munkák megfelelőek számukra színészekként, így sokkal kevesebb ajánlatból válogathatnak, ez pedig elég komoly áldozat mindkettejük számára, hiszen a színészek karrierje derékba törhet, ha kevesebbet vannak szem előtt. Emellett komoly szervezést igényel, hogy megbeszéljék egymás között, ki mikor marad otthon a gyerekekkel.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A színészek számára kiemelten fontos, hogy miután befutottak, folyamatosan fenn maradjanak az A kategóriás sztárok listáján, ugyanis a stúdiók szívesebben forgatnak olyan emberekkel, akik már sok mindent elértek a karrierjük során, és világszerte ismerik az arcukat, mivel így nagyobb a valószínűsége, hogy jobban fogynak majd a mozijegyek.

Az ismeretlenebbek kicsit kockázatosabbak, nekik több esélyük van egy alacsonyabb költségvetésű filmben vagy sorozatban debütálni. Ha már egy befutott színész kevesebbet szerepel, esetleg olyan alkotásban tűnik fel, ami csúnyán megbukik, benne van a pakliban, hogy kikopik a neve a szakmából, és kevesebb munka jön a házhoz.

A házaspár eddig ügyesen alakította a dolgait. Kutcher 2016 és 2020 között A farm című sorozat főszereplője volt, Kunis amellett, hogy a Family Guy Megjének egyik állandó szinkronhangja, több filmben is feltűnt az utóbbi években, ilyen volt a 2018-as, Magyarországon forgatott A kém, aki dobott engem, a 2020-as Four Good Days vagy a 2021-es Breaking News in Yuba County.

GettyImages-181601686
Fotó: Justin K. Aller / Getty Images Hungary

Persze megtehetnék, hogy rendszeresen bébiszitter vigyázzon a gyerekekre, de ők igyekeznek minél kevesebb alkalommal élni ezzel a lehetőséggel. Nemcsak ebben a döntésükben mutatkozik meg, mennyire felelősségteljes szülők, hanem abban is, hogy nem mutatják meg a gyerekeiket, sem magazinfotózást, sem vörös szőnyeges eseményt nem vállaltak be velük, emellett Kutcher közösségi oldalán sincsenek képek a gyerkőcökről.

- A feleségem és én is olyan karriert választottunk, ami miatt a reflektorfényben vagyunk, de a gyerekeinknek ehhez semmi közük. Szerintem megvan a joguk arra, hogy úgy döntsenek, nem akarnak szerepelni - ezt a The Thrive Global Podcastben mesélte a színész.

Szerinte készülhetnek olyan felvételek a gyerekekről, amelyekkel akár egy idegen meg is zsarolhatja őket később, emiatt döntöttek úgy a feleségével, hogy nem mutatják meg őket.

A sztárpár még a nyáron azt nyilatkozta, csak ritkán fürdetik a gyerekeiket, ez óriási visszhangot okozott a világsajtóban. Ezt azért teszik, mert nem akarják, hogy a bőrük túlságosan érzékennyé váljon, nem mellesleg mind a ketten elég környezettudatosak, és nem akarnak túl sok vizet pazarolni. Ezzel is a gyerekeket a fenntarthatóságra nevelik.

Jennifer Lopez lánya, Emme

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen nagy már Jennifer Lopez lánya, Emme, valamint azt is megnézheted, mennyire hasonlítanak.

Ezt is szeretjük