Az Amerikai pite Stifler mamája 200 férfival bújt ágyba ikonikus szerepe után: meglepő vallomást tett Jennifer Coolidge

Jennifer Coolidge, az Amerikai pite sztárjának vallomása a Variety magazinban jelent meg.

jennifer-coolidge-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Amerikai pite című tinivígjáték 1999-ben került a mozikba, amely akkora sikert aratott, hogy további folytatásokat kapott a 2000-es években. A filmnek köszönhetően számos színész vált népszerűvé, közéjük tartozott Jason Biggs, Seann William Scott, Tara Reid vagy Alyson Hannigan.

Nemcsak a fiatal, hanem az idősebbeket játszó színészek is népszerűbbekké váltak, közéjük tartozott a Stifler mamáját játszó Jennifer Coolidge, aki a szerepnek köszönhetően további filmes lehetőségeket kapott, ő játszotta például Doktor Szöszi jó barátnőjét, de sokan emlékezhetnek rá a Los Angeles-i tündérmeséből, amelyben ő volt a gonosz mostoha vagy A Fehér Lótusz című HBO-sorozatból, amelyben Tanya bőrébe bújhatott.

Jennifer Coolidge, az Amerikai pite sztárjának vallomása

A hatvanéves színésznő a Variety címlapjára került, az interjúban a karrierje alakulása volt a fő téma, azonban elmondott magáról egy elég intim információt is, ezt már a Daily Mail szúrta ki. Cikkünk írásakor a Variety honlapján nem találtuk meg az idézetet, valószínűleg a sztár menedzsmentje töröltette azt, azonban ahogy a mondás tartja, ami egyszer az internetre kikerül, azt nem lehet véglegesen eltörölni.

A beszélgetés során szóba került az Amerikai pite, amelyben Stifler barátja, Paul Finch arról ábrándozott, hogy meghódítja haverja édesanyját, akit a filmben csak Stifler mamájaként emlegettek.

- Annyi előnnyel járt, hogy megcsináltam azt a filmet. Úgy értem, most kétszáz emberrel kevesebb lenne ezen a világon, akikkel lefeküdtem volna - vallotta be.

Az Amerikai pite női sztárjai ennyit változtak

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban az Amerikai pite-filmek női sztárjai.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük