Az Agymenők Amyje fehérneműben pózolt: 18 évesen ilyen merész fotózást is bevállalt

Mayim Bialikról ritkán látott, fiatalkori fotókat mutatunk.

mayim-bialik-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mayim Bialik az Agymenők című sorozat Amy Farrah Fowlerjeként lopta be magát milliók szívébe, a roppant intelligens és kicsit különc neurobiológus bőrébe bújva a sorozat készítői általában mindig visszafogottan öltöztették fel, emellett csak annyi sminket kapott, hogy a kamerák előtt ne legyen fénylő az arcbőre. A való életben azonban több alkalommal megmutatta nőiesebb oldalát.

Mayim Bialik fehérneműs fotója

A színésznő gyereksztárként kezdte a karrierjét a '80-as években, de a Blossom című sorozattal vált ünnepelt tinisztárrá az Amerikai Egyesült Államokban. Bialik 1990 és 1995 között alakította Blossom Russo karakterét. Miután betöltötte a 18. életévét, felkérték egy fehérneműs fotózásra, amire végül igent mondott. Amikor még forgatták az Agymenőket, akkor is megmutatta dögösebb oldalát, erre kiváló példa ez a fotója, amit ide kattintva megnézhetsz.

Valószínűleg ma már ilyen fotózásra automatikusan nem lenne a válasza, ugyanis sokat változott a gondolkodásmódja, ezt igazolja az a tette is, amikor 2014-ben azért bírálta Ariana Grandét, mert az énekesnő falatnyi fehérneműben reklámozta legújabb dalát.

- Az óriásplakát alapján fehérneműt árul, vagy tűsarkút, esetleg plasztikai műtétet, 22 fölött az összes nő ilyen testre vágyik, amilyen az övé. Mégis miért van fehérneműben ezen a plakáton? És ha tényleg megvan a tehetsége - amúgy ő énekesnő? - akkor miért ilyen módon adja el magát? - fogalmazta akkor.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan pózolt a '90-es években a kameráknak Mayim Bialik.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük