Ő Jeff Bezos párja: a világ egyik leggazdagabb üzletembere házas emberként szeretett bele Laurenbe

Jeff Bezos és párja, Lauren Sánchez élete nem volt botrányoktól mentes.

jeff-bezos-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jelenleg Elon Musk a világ leggazdagabb embere, a Forbes listáján őt követi Jeff Bezos, az Amazon.com oldal alapítója.

Nemcsak az Amazon, hanem a Blue Origin űripari cég megálmodója is egyben. Ami a magánéletét illeti, egyszer nősült, Mackenzie-t 1992-ben ismerte meg, majd 1993-ban elvette, de tönkrement a házasságuk, végül a válásukat 2019-ben mondták ki. 

Ő Jeff Bezos barátnője

2019 januárjában jelentette be Bezos és volt neje, hogy 25 év után tönkrement a házasságuk. Pár órával később kiderült, hogy a férfi párkapcsolatban él Lauren Sánchez újságíróval, riporterrel és helikopterpilótával. Az egyik bulvármagazin, a National Enquirer akkor négy hónapja nyomozott a páros után, és azt állította, hogy már 2018-ban összeszűrték a levet, és valójában emiatt is ment tönkre Bezos házassága. A bulvárlap annyira messzire ment, hogy intim fotók és privát, szerelmes üzenetek leközlésével zsarolta meg a vezérigazgatót. Bezos egy magánnyomozót fogadott fel, hogy rájöjjön, mégis hogyan szerezte meg az újság a személyes adatait. Mindezt a férfi vallotta be a saját blogján.

GettyImages-1351801705
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

A Business Insider cikke alapján Bezos és Sánchez már 2016 óta ismerték egymást, a nő akkori férje, Patrick Whitesell mutatta be őket egymásnak egy partin. Azt nem tudni, hogy pontosan mikor szerettek egymásba, de az viszont tény, hogy a férfi 2018 márciusában meginvitálta az újságírónőt az Amazon cég MARS konferenciájára, amit Palm Springsben rendeztek meg. Egy hónappal később pedig együtt vacsoráztak Los Angelesben, ekkor Sánchez testvére is velük volt. Júliusban a férfi felbérelte Sánchez cégét, hogy készítsenek egy kisfilmet a Blue Origin számára.

Utóbbi három alkalommal lehetett bőven idejük arra, hogy jobban megismerjék egymást.

2018 őszén az Amazon vezetőségében többen érzékelték, hogy a mindig precíz és pontos főnökük egyre nehezebben elérhető, nem mellesleg a helikopterek megszállottjává vált, pedig régen ezeket a légi járműveket tiszta szívéből gyűlölte. 

GettyImages-1204764548
Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

Miután elcsitult a botrány körülöttük, már egy párként jelentek meg a 2019-es wimbledoni teniszbajnokságon. A páros szívesen mutatkozik együtt a vörös szőnyegen is, 2021 novemberében részt vettek a LACMA Art+Film Gálán.

Jeff Bezos 2022 januárjában ünnepli majd 58. születésnapját, míg Lauren 2021 decemberében lesz 52 esztendős.

Elon Musk anyja fiatalon

Kíváncsi vagy, hogyan festett Elon Musk édesanyja karrierje legelején? Különleges szépsége téged is megigéz.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük