Bill Gates 25 éves lánya csodaszép menyasszony volt: Jennifer csipkés ruhában mondta ki az igent

Bill Gates lánya kimondta a boldogító igent egyiptomi szerelmének.

jennifer-gates-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bill Gates számára az év első fele elég nehezen indult, ugyanis feleségével, Melindával bejelentették, hogy 27 év után elválnak egymástól, végül augusztusban hivatalosan is szinglivé váltak mindketten. A családjukban azonban örömteli dolgok is történtek. 

Legidősebb gyermekük, Jennifer Katharine Gates a hétvégén mondta ki a boldogító igent szerelmének, az egyiptomi származású Nayel Nassarnak, írta meg a Vogue.

Bill Gates lánya gyönyörű menyasszony volt

A fiatalok a lovaspályán találkoztak először, ugyanis mind a ketten versenyszerűen lovagoltak akkoriban. A Stanfordi Egyetemen szerezték meg a diplomájukat, nem mellesleg együtt indultak a nemzetközi versenyeken, utóbbit addig csinálták együtt, míg Jennifer 2019-ben el nem kezdte az orvosi egyetemet. A barátságuk eközben szerelemmé alakult át, hivatalosan 2017 óta alkotnak egy párt. 2020 januárjában volt az eljegyzésük, az esküvőjüket pedig 2021. október 16-án tartották meg.

A boldogító igent a Westchester megyében található farmjukon mondták ki. Jennifer csodálatosan nézett ki a nagy napon, egy A vonalú Vera Wang kreációt viselt. A felső részét francia makramé csipke borította, míg a szoknyáját Olaszországból hozatott tüllanyagból készítették el.

- Verával és az egész csapatával olyan csodálatos volt együtt dolgozni, valóra váltották az álomruhámat. Ő a divatipar ikonja, úttörő nőként, aki későn váltott pályát, egyszerűen csak követte a  szenvedélyét. Már az első találkozásunkkor tudtam, hogy jó kezekben vagyok - magyarázta a lapnak Jennifer.

Az esküvő megszervezése óriási kihívást jelentett a számukra több okból is. Jennifernek egyetemi tanulmányai mellett kevesebb ideje maradt, míg a párja a tokiói olimpiára készült. Nem mellesleg 2020-ban a koronavírus az egész világot megrendítette, hónapokig nem lehetett rendezvényeket tartani, szinte világszerte leállt az élet. A ceremóniára csak olyan vendégek mehettek el, akiket beoltottak mind a két dózissal, emellett az esküvő előtt mindenki PCR-teszten esett át.

- A maszkok viselését is megengedtük. Hihetetlenül szerencsések vagyunk, hogy biztonságban összegyűlhetünk szeretteinkkel. Tudjuk, hogy mások nem ilyen szerencsések, mivel a járvány továbbra is pusztítja az Egyesült Államok és a világ közösségeit.

A szombati esküvő volt életük legszebb napja, minden úgy sült el, ahogy tervezték. A szertartás idején elmondták egymásnak a fogadalmaikat is, ami Gates lánya szerint nagyon megható pillanat volt. Miután hivatalosan is férj és feleség lettek, Jennifer átöltözött, az esti vacsorán egy másik Vera Wang ruhát viselt, amelyben szintén csodaszépen festett.

- Az egyik tanács, amelyet a tervezési folyamat során kaptunk, az volt, hogy emlékezzünk arra, ez a nap rólunk és a szerelmünkről szól. Azt hiszem, ezt a tervezés során valóban a tudatunk középpontjában tartottuk, természetesen azt is megpróbáltuk biztosítani, hogy családjaink és barátaink jól érezzék magukat.

Az esti bulin a Coldplay zenekar is fellépett, az esküvő 2 millió dollárba, azaz 619,575 millió forintba került.

Bill Gates lánya, Phoebe

Képes összeállításunkban megnézheted Bill Gates kisebbik lányát.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük