Bill Clinton szeretőjeként emlegette mindenki: a 48 éves Monica Lewinsky szebb, mint valaha

Monica Lewinsky is részt vett az Impeachment: American Crime Story premierjén.

Monica Lewinsky 2021-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Monica Lewinsky 1995-ben vállalt nyári munkát a Fehér Házban, az év novemberében Bill Clinton, az Amerikai Egyesült Államok akkori elnökének szeretőjévé vált. Viszonyuk 1997-ig tartott, az összetört szívű fiatal lány Linda Tripp kormányhivatalnoknak mesélt az elnökkel való titkos kapcsolatáról. Rossz emberben bízott meg, ugyanis Tripp titokban felvette a beszélgetéseiket, és mindent kiszivárogtatott.

1998 januárjában robbant a botrány, eleinte Clinton mindent tagadott, később bevallotta, hogy tényleg megcsalta a feleségét Lewinskyvel. Ezután komoly pereskedés indult, a sajtó pedig szó szerint démonizálta Monica karakterét, csak őt bántották, azt viszont nem vették figyelembe, hogy egy viszonyhoz nem egy, hanem két ember kell. Miután elcsendesedett az ügy, Lewinsky új életet kezdett Londonban, ahol pszichológia szakon végzett, manapság aktivistaként szólal fel néha az internetes és nyilvános zaklatások ellen. Nem mindennapi története Hollywoodot is megihlette, az Impeachment: American Crime Story első részét szeptember 7-én láthatják a rajongók.

Friss fotókon Monica Lewinsky

A sorozat premierjére természetesen Monica Lewinskyt is meghívták, aki csodálatosan festett a vörös szőnyegen. 48 éves korára sokat változott, a fekete hajszíntől végleg búcsúzott, helyette a barna árnyalatra esküszik, ami szerintünk jobban áll neki.

Lelkileg nagyon megviselte az a sok bántás, amit a médiától kapott, sőt, az InStyle magazinnak adott interjújában elmesélte, van olyan ismerőse, aki mindig rácsodálkozik, hogy bírta elviselni ezt a sok támadást.

- Van egy barátom, akit már 15 éve ismerek, és bármikor találkozunk, mindig elmondja nekem, csodálkozik azon, hogy még élek. Csak túléltem a múltban szerzett traumákat. Sokat fejlődtem az elmúlt évben olyan módon, amire soha nem számítottam - fogalmazta a The New York Timesnak.

Tisztában van vele, hogy ő is hibázott, de ez nem azt jelenti, hogy ennek a botlásnak az egész életére kihatást kell gyakorolnia.

- Amikor olyan hatalmas hibát követtél el életed elején, mint én, és sokat vesztettél miatta, annak gondolata, hogy mekkorát tévedtél, katasztrofális dolgokat okoz. A továbblépésem érdekében vállalnom kellett a kockázatokat, és ki kellett próbálnom más dolgokat. Továbbra is nekem kell meghatároznom, hogy ki vagyok.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Monica Lewinsky 48 éves korára.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük