Elon Musk édesanyja páratlan szépség volt tinédzserként: nem csoda, hogy modell lett belőle

Ritka fotókat mutatunk Maye Muskról.

elon-musk-anyja-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elon Musk 72 éves édesanyja, Maye Musk a mai napig elkápráztatja kifinomult stílusával és szépségével az embereket. Hetven fölött is bátran felveszi a feltűnő, színes darabokat, ezért pedig emberek milliói rajonganak érte. Karrierjét modellként kezdte, 15 évesen vállalta az első munkáját, azóta dietetikusként is kiképezte magát.

Maye Musk már fiatalon is lélegzetelállítóan festett

Régi fotóit elnézve nem csodálkozunk, hogy felfedezték modellként, Dél-Afrikában kezdte a pályafutását, még szépségversenyt is nyert húszéves korában. Miután Kanadába költözött, 42 évesen leszerződtette az Elite Modeling ügynökség. Már 48 éves volt, amikor az Egyesült Államokban próbált szerencsét, érdekesség, hogy miután leállt a hajfestéssel, sokan azt jósolták neki, soha többet nem kap munkát modellként, nos, tévedtek, hiszen napjainkban olyan nagy magazinok címlapján feszített, mint a Vogue, a Harper's Bazaar vagy az Elle.

Kíváncsi vagy, hogyan festett Elon Musk édesanyja karrierje legelején? Különleges szépsége téged is megigéz.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük