Mark Zuckerberg megmutatta feleségét és lányait: csak ritkán posztol szép családjáról a Facebook atyja
Mark Zuckerberg anyák napja alkalmából posztolta a gyönyörű, családi felvételt.

mark-zuckerberg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója a világ legbefolyásosabb emberei között van, jelenleg a Föld ötödik leggazdagabb emberének tartják számon 99,5 milliárd dolláros vagyonával.

Ami a magánéletét illeti, Priscilla Channel 2012-ben kötötték házasodtak össze, azóta született két kislányuk, Maxima 2015-ban, August 2017-ben látta meg a napvilágot.

Mark Zuckerberg családjának fotója

Mark Zuckerberg csak ritkán mutatja meg a családját közösségi oldalán, feleségével óvják a magánéletüket, azonban mivel az Egyesült Államokban vasárnap ünnepelték az anyák napját, így felköszöntötte szerelmét egy imádni való fotóval. Priscillát éppen megpuszilgatták lányai. A gyümölcsmintás ruhában August, a  cicás pólóban Maxima látható.

Priscillát 2003-ban ismerte meg a Harvard Egyetem egy buliján, pont a mosdóra vártak a sorban, akkor figyeltek fel egymásra. Zuckerberget akkoriban pont ki akarták csapni az egyetemről, mert létrehozta a Facemash oldalt, ahol a tanulók eldönthették, kit tartanak dögösnek az iskolából. Az arcképek felhasználásához nem kért engedélyt, így óriási balhé kerekedett ki akkor. Zuckerberg ezt a sztoriját a csajozásnál is felhasználta, ezt az egyetemen tartott beszédében mesélte el 2017-ben.

- Három nap múlva kirúgnak innen, szóval jó lenne, ha minél előbb randiznánk - idézte, mit mondott Priscillának.

- A Facemash nélkül sosem találkoztam volna vele. Ő a legfontosabb ember az életemben, így mondhatjuk, ez volt a legfontosabb dolog, amit létrehoztam ezen az egyetemen - folytatta tovább.

2004-ben megalapította a Facebookot, érdekesség, hogy Chan az elsők között volt, akinek elkészült ott a profilja. Zuckerberg végül sosem fejezte be egyetemi tanulmányait, hogy a honlapjával foglalkozzon. Közben a kedvese volt a fő támasza.

GettyImages-1057575114
Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary

2010 szeptemberében költöztek össze, majd két évvel később összekötötték az életüket. Szépen és békésen nevelik a gyermekeiket, nem mellesleg Zuckerbergnek a családja az első. Amikor 2015-ben megszületett a kislánya, két hónap szabadságot vett ki, hogy minél több időt tölthessen szeretteivel.

- Milliárdok ide vagy oda, mindig is két lábbal jártak a földön - nyilatkozta a párosukról egy ismerős a  People magazinnak .

- Ugyanazokat az értékeket képviselik, szeretik és tisztelik egymást - ezt már Zuckerberg testvére, Randi mesélte róluk.

2015-ben közösen elindították a Chan Zuckerberg Kezdeményezést, amelynek eredményeként vagyonuk 99 százalékát az oktatás javítására és a betegségek gyógyítására áldozták fel.

Gabriela Spanic fia

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen helyes Gabriela Spanic fia.

Ezt is szeretjük