Jean-Paul Belmondo és Alain Delon fiai közös fotón: épp olyan sármosak, mint a híres apák

Jean-Paul Belmondo és Alain Delon két fia épp olyan jó barátok, mint a két francia filmes legenda.

alain-delon-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy tartja a mondás: "két dudás nem fér meg egy csárdában” - Jean-Paul Belmondo és Alain Delon többszörösen rácáfoltak erre. Hiába állította be őket a média riválisokként, ez nem volt igaz.

A francia mozi két legendás alakja hat évtizeden át - Belmondo elhunytáig - ápolt szoros kapcsolatot kollégákként és barátokként. Több alkotásban szerepeltek közösen, mind közül a Borsalinót tartják a legemlékezetesebb és legikonikusabb játékfilmjüknek.

Jean-Paul Belmondo és Alain Delon fiai együtt

Úgy tűnik, a barátság apáról fiúra szállt: Anthony Delon és Paul Belmondo is épp olyan jóban vannak, mint a híres édesapák. Ritka közös képeikről nem csupán a köztük lévő jó viszony olvasható le, az is tisztán kivehető, mindketten örökölték a lehengerlő kisugárzást.

Nem akármilyen apropóból egyesültek az Olaszországban található Alessandriában: ők voltak a Borsalino Múzeum megnyitójának díszvendégei. 

A Borsalino nemcsak a Belmondo-Delon film címére utal, ez a világ leghíresebb kalapgyártó-dinasztiája: sok gengszterfilmben láthattuk ezt a típusú fejfedőt (a Borsalinóban is ilyet viselt a két főszereplő).

A megnyitó éppen a gyár 166. évfordulójának napjára esett. A múzeum a filmtörténelem egy darabjának és a kalapgyártásnak állít emléket. 

Nézd meg Jean-Paul Belmondo lányát!

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy milyen csodaszép nő lett Stella Belmondóból.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük