Jean-Paul Belmondo lánya tündöklő szépséggé cseperedett: fotókon a 19 éves Stella

Jean-Paul Belmondo lányának friss képeitől le leszel nyűgözve!

belmondo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stella Belmondo a 2021-ben elhunyt legendás francia színész, Jean-Paul Belmondo negyedik gyermeke. A szőkeség a második nejével, Nathalie Tardivellel kötött házasságából született meg 2003. augusztus 13-án.

A színész élete során többször is megfogalmazta, hogy Stella az ő szeme fénye. A 19 éves lány azóta hatalmas változáson esett át, igazi nővé cseperedett.

Jean-Paul Belmondo lánya, Stella friss fotókon

A színészt első felesége, Elodie Constantin három gyerekkel ajándékozta meg: Patricia 1953-ban, Florence 1960-ban, Paul pedig 1963-ban született. 

Stella édesanyjától örökölte a szőkeségét és a szépségét. A szülei 2008-ban váltak el, az apja ugyanúgy az élete része maradt, és nagyon jó kapcsolatot ápoltak, egészen a haláláig.

- Mindig is nagyon jelen volt az életemben. Hiányzik, hogy többé már nem tudok vele elmenni ebédelni vagy filmet nézni - idézte az Elle magazin a Paris Matchnek adott interjújából.

Stellát közel 60 ezren követik az Instagramján, a bájos nő előszeretettel oszt meg magáról csinos, dögösebb képeket is, amelynek a rajongói mindig nagyon örülnek. Családtagjai közül Annabelle áll hozzá a legközelebb, aki féltestvére, Florence lánya. A 19 éves szőkeség jelenleg Londonban végzi a tanulmányait, emiatt főként Angliában tölti az ideje nagy részét Párizs helyett.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy milyen csodaszép nő lett Stella Belmondóból.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük