Alain Delon legidősebb unokája csodaszép modell: a 36 éves Alyson friss fotón

Alyson Le Borges gyönyörű nő, akire nagypapája méltán lehet büszke.

alain-delon-coverkepe

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alain Delon legidősebb fia, Anthony három lány édesapja. Marie-Hélène Le Borges táncosnővel való kapcsolatából 1986-ban született meg Alyson Le Borges. Másik két gyermeke, Lou 1996-ban, Liv pedig 2001-ben látta meg a napvilágot. Legidősebb gyermekét a 2008-as életrajzi könyvében vállalta fel, amely nagy port kavart a francia sajtóban.

Alyson jelenleg Kaliforniában él, kipróbálta már magát színésznőként is, azonban a modellkedés közelebb áll a szívéhez. 

Alain Delon lányunokája, Alyson

A 36 éves modellről fotósa az Instagramon tett közzé egy fekete-fehér fényképet, amelyen egyenesen a kamerába néz. Igéző szemeit egyértelműen nagypapájától, Alain Delontól örökölte. Hosszú haja fel van kötve a képen, pár hajtincse lágyan omlik a vállára.

 2022-ben az olasz Kocca márka arca lett, több modellfotó is készült róla, amelyeket a divatház az Instagram-oldalán osztott meg. A különös szépséggel és finom vonásokkal megáldott modellre érdemes odafigyelni, a jövőben biztosan sok márka arcaként köszön majd vissza.

Alain Delon és lánya

Alain Delont csak ritkán láthatják rajongói a visszavonulása óta, a vörös szőnyegre utoljára 2019-ben állt, akkor a cannes-i filmfesztiválon életműdíjat vehetett át. Gyerekei szívesen megmutatják édesapjukat néha a közösségi oldalaikon, szeptember végén egy szem lánya, Anouchka posztolta ki a közös szelfijüket. 

A 86 éves Alain Delon lányával szelfizett: imádják a rajongók a közös képüket

Alain Delonról friss képet posztolt lánya, Anouchka.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük