A 86 éves Alain Delon lányával szelfizett: imádják a rajongók a közös képüket
Alain Delonról friss képet posztolt lánya, Anouchka.

GettyImages-607399114
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delont csak ritkán láthatják rajongói a visszavonulása óta, a vörös szőnyegre utoljára 2019-ben állt, akkor a cannes-i filmfesztiválon életműdíjat vehetett át. 

2021 őszén jó barátja, Jean Peaul Belmondo temetésén vett részt, akkor is több felvétel készült a színészről fia, Anthony társaságában. 

Alain Delon és lánya

Gyerekei szívesen megmutatják édesapjukat néha a közösségi oldalaikon, szeptember végén egy szem lánya, Anouchka posztolta ki a legfrissebb közös szelfijüket. 

A rajongók imádták, hogy újra láthatták a novemberben 87. születésnapját ünneplő legendát: „Anouchka, ez a kép megmelengette a szívemet és a lelkemet. Köszönöm nektek!”, „Csodálatos kép lett, nagyon értékes lánya vagy édesapádnak. Igazán megindító fotó!”, „Örökké apukád lesz a leghelyesebb férfi a világon, gyönyörű kép” - írták.

Mások a kettejük közti hasonlóságot szúrták ki: „Félelmetes, mennyire hasonlítasz apukádra, nagyon tisztelem őt színészként és emberként is. Jól néztek ki!”.

Manapság svájci otthonában tölti nyugdíjas éveit, ez a szelfi is Genfben készült róluk.  Delon 2019-ben szenvedett agyvérzést, azóta bottal tud csak járni.

Romy Schneider lánya

Képes összeállításunkban megnézheted Romy Schneider lányát, Sarah Biasinit.

Ezt is szeretjük