Friss fotón Alain Delon 3 éves unokája: Lino jó nagyot nőtt

Alain Delon unokája, Lino idén februárban lett hároméves.

Alain Delon unokája, Lino
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alain Delon legkisebb unokája, Lino 2020 februárjában született meg. A színész lánya, Anouchka Delon adott életet a kisfiúnak. 

A gyermek édesapja Julien Dereims színész, akivel Anouchka már 2010 óta alkot egy párt. Ők tipikusan azok közé a szülők közé tartoznak, akik igyekeznek megóvni csemetéjüket a reflektorfény vakító világától. Csak ritkán posztolnak Linóról, akkor is kitakarják a kisfiú arcát, hogy ne látszódjon teljesen. Anouchka Delon cuki pillanatokat osztott meg az Instagramján, amelyen látszik, mekkorát nőtt a kicsi.

Alain Delon unokája, Lino 

A színész lánya a közösségi oldalán büszkén tett közzé pár fényképet, amelyek közül az egyiken a kis Lino éppen édesapjával együtt sétál a nagy hóban. Továbblapozva a mezőn futkározik boldogan, miközben kutyát sétáltat a család.

Habár a képeken nem látszik a kisfiú arca, azt egyértelműen megállapíthatjuk, hogy nagyot nőtt az elmúlt időszakban. A rajongók is odáig voltak az idilli pillanatokat megörökítő tartalmakért, nem győzték dicsérni Linót.

„Milyen nagy már ez a kis cukiság! Olyan édesek, ahogy az apukájával kézen fogva sétálnak a hatalmas hóban!”

„A kicsi Lino már nem is olyan kicsi, ugye? Tündéri, bárcsak láthatnánk egyszer a kis arcát is, biztosan olyan szép, mint te!” - dicsérte egy kommentelő. 

Nézd meg, hogyan fest Alain Delon unokája, Alyson!

A színészkedés mindig is nagyon vonzotta, csupán 11 éves volt, amikor debütált a színpadon a The Blue Island című darabban. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Alyson Le Borges.

Alain Delon legidősebb lányunokája barna szépség: a 34 éves Alyson szemei mindenkit megigéznek

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük