Alain Delon lánya jóképű színészhez ment feleségül: Anouchka és Julien 13 éve elválaszthatatlanok

Anouchka Delon és Julien Dereims egy édes kisfiút nevelnek együtt, aki a Linó nevet kapta.

Anouchka Delon és Julien Dereims szerelme
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Alain Delon csodaszép lánya, a 32 éves Anouchka Delon és Julien Dereims 2010 óta alkotnak egy párt. A szerelmesek 2021-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent.

A színésznő szerelme szintén színészettel keresi a kenyerét. A férfi három évvel idősebb nála, házasságuk harmonikus és töretlen.

Anouchka Delon és Julien Dereims szerelme

Julien 2006-ban iratkozott be egy színésztanfolyamra, főként színházakban játszik, de filmes szerepei is voltak. 2015-ben feleségével együtt játszott a Libres sont les papillons című francia színdarabban. A lánya választottját Alain Delon is nagyon szereti, kapcsolatuk bensőséges.

anouchka-delon-julien
Fotó: Getty Images Hungary/Laurent Viteur

- A papa egyszer azt mondta nekem, Julien kivételes srác, és szurkol nekünk azért, hogy örökké együtt maradjunk - mesélte Anouchka 2019-ben aParis Matchben.

A sztárpár 2020 februárjában nézett szülői örömök elé, egy kisfiút nevelnek együtt, aki a Linó nevet kapta. Anouchka már 2018 nyarán is terhes volt, de akkor sajnos elvetélt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Alain Delon lánya a Le Matin hírlapnak mesélte el, hogy nagyon szereti a férjét, akivel kiegészítik egymást a magánéletben és a munkában is.

- Szeretünk önállóan is dolgozni. Különösen szeretünk együtt írni, néha ez is kihívás tud lenni. Imádok együtt dolgozni azokkal az emberekkel, akik fontosak a számomra. Akár az apámról, akár a férjemről legyen szó, hiszen egy párként sok mindent meg kell osztanod a másikkal.

A közösségi médiában megosztott fényképeiken mindig vidámak, látszik rajtuk, hogy nagyon kiegyensúlyozottan élik a mindennapjaikat gyermekükkel együtt. A kis Lino 2020 februárjában született meg. Igazi csodának élték meg, hogy megfogant, ugyanis Anouchka mielőtt a fiával teherbe esett volna, elvetélt. 

Ritkán látott fotókon Romy Schneider és Alain Delon 

Romy Schneider és Alain Delon a Christine című film forgatásán ismerték meg egymást 1958-ban. Amikor megkezdődött a közös munka, ki nem állhatták egymást, folyton vitatkoztak, végül a gyűlölet szerelemmé alakult, és egyik csapásról a másikra igazi álompárrá nőtték ki magukat. Bár a tragikus sorsú színésznő és a sármőr útjai szerelmespárként végül különváltak egymástól, egy életre szoros barátságban maradtak. 

Romy Schneider szenvedélyesen szerette Alain Delont - Ritkán látott fotókon az egykori sztárpár

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük