Ő volt Alain Delon felesége: Nathalie emiatt vágott szitokszót a színész fejéhez a megismerkedésükkor
Alain Delon és felesége, Nathalie öt év után váltak el egymástól.

alain-és-nathalie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delonnak több nagy szerelme volt, a Romy Schneiderrel való kapcsolata bármennyire is meseszerűen indult, csúnya vége lett. Levélben szakított vele 1963-ban.

Amikor még a színésznővel járt, megismerte Nathalie Barthélémyt, a lány csupán 21, a francia sztár hat évvel volt idősebb nála. Megismerkedésük történetét egy szem fiuk, Anthony Delon mesélte el a la Repubblica lapnak.

Ő volt Alain Delon felesége

Anthony Delon elmondta az interjúban, hogy szerinte az anya-fia viszony nagy hatással van az ember későbbi szerelmi kapcsolataira, úgy véli, az apjára ez kifejezetten igaz volt. A fiatal Alaint egy vérbeli lázadónak írta le, aki tinédzserként szeretett volna bevonulni katonának, hogy részt vegyen az indokínai háborúban. Kiskorúként szüksége volt a szülei aláírására, édesanyja végül áldását adta rá, és aláírta a papírokat. Ezt a gesztust Alain úgy értelmezte, hogy valójában meg akarnak tőle szabadulni, és nem is érdekelné a szüleit, ha véletlenül elhunyna a csatában. Ebből kiindulva nem volt véletlen, miért alakult a szülei kapcsolata annyira viharosan.

profimedia-0264108415
Fotó: Profimedia

Már a megismerkedésük napján is egymásnak feszültek.

- A ’60-as években találkoztak, egy nightklubban. Anyukám éppen indult, hogy hazamenjen, erre látta, hogy a táskáján pont apám ült. Ezt mondta neki: „Felállnál, kérlek?”. Erre ő ezt válaszolta: „Hát vidd el ezt a táskát!”. Anya ezután ezt felelte: „S*ggfej!” - mondta.

Bár nem indult a legszebb módon a megismerkedésük, Nathalie valamiért mély benyomást keltett.

- Egy nappal később apa még a hegyeket is megmozgatta volna csak azért, hogy újra lássa anyát.

GettyImages-102677055
Fotó: Archive Photos / Getty Images Hungary

1964-ben, titokban keltek egybe, Anthony ugyanebben az évben, szeptemberben jött a világra.

- Személyiségükben nagyon hasonlóak voltak. Egy interjúban megkérdezték aputól, szerinte mi a felesége fő hibája, erre azt reagálta, hogy a haragja. Anyától is megkérdezték, mi a férje fő hibája, elmondta róla, hogy gyorsan dühbe gurul és ijesztő ember.

1969-ben váltak el, pár évvel később a francia legenda bevallotta a fiának, hogy amikor Nathalie elhagyta, akkor esett szét az élete. Az volt az a pillanat, amikor rájött, mindent elveszített.

Az anyját egy igazi bohém nőnek írta le, aki minden alkohol- és drogproblémája ellenére megőrizte vidám természetét. Érdeklődő személyiség volt, rajongott a fotózásért, az utazásért és az irodalomért.

- Tavaly halt meg a kórházban, nagy fájdalmai voltak, de ezek voltak az utolsó szavai: „Nem félek.” Imádta az embereket, és tudta, hogyan tegyen önvizsgálatot. Apa ezzel szemben mindig is magányos, komor személyiség volt.

Romy Schneider és Alain Delon kapcsolata

Romy Schneider és Alain Delon volt a 20. század egyik leglegendásabb sztárpárja.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük