Alain Delon fiának megtiltották, hogy Grace Kelly lányával randizzon: Anthonyt nem akárki fenyegette meg
Anthony Delon és Stephanie hercegnő viszonya mindössze egy hónapig tartott.

anthony-delon-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anthony Delon, Alain Delon első házasságából megszületett fia igazi lázadó volt a '80-as években, éppen ezért szúrt szemet III. Rainier monacói hercegnek, amikor a szívtipró fiatal kiszemelte magának Stephanie monacói hercegnőt, aki szintén a család fekete bárányának számított akkoriban.

Nem tartott sokáig a kapcsolatuk, mindössze egy hónapig jártak, azonban ilyen rövid idő alatt Anthony még fenyegetést is kapott, hogy hagyja békén az előkelőséget, erről ő maga vallott a 20 Minutes-nek adott interjújában.

Anthony Delon és Stephanie hercegnő viszonya

Anthonyt 1983-ban kilenc hónap börtönbüntetésre ítélték, miután egy autót is eltulajdonított, amelyre egy közúti rendőri igazoltatás során derült fény. Ebben az autóban egy csendőrtől eltulajdonított revolverre is rátaláltak a hatóság emberei. Végül három hetet ült a Bois d’Arcy börtönében. Miután kiengedték, utána került közelebbi viszonyba Grace Kelly és a monacói herceg lányával. Még a Paris Match címlapjára is kikerült az egyik fürdőzős címlapfotójuk.

stephanie-és-anthony
Fotó: Paris Match, Getty Images Hungary

- Húszéves voltam, épp kijöttem a börtönből, majd volt egy rövid viszonyom Stephanie hercegnővel. Az egy hónapig tartó kapcsolatunk zavarta az apját, Rainier herceget - emlékezett vissza az interjúban Delon.

Az uralkodó mindent megtett annak érdekében, hogy szétválassza a fiatalokat.

- Megkérte a lánya keresztapját, Frank Sinatrát, hogy állítson le engem. Egy night klub előterében történt, megkért, hogy találkozzunk. Nem tudtam, hogy miért akart látni, persze azt sejtettem, hogy nem duettezni akart velem. 

Frank Sinatra fenyegette meg Anthony Delont, ám a francia legenda fia fittyet hányt a tiltásra.
Frank Sinatra fenyegette meg Anthony Delont, ám a francia legenda fia fittyet hányt a tiltásra.
Fotó: Joan Adlen Photography / Getty Images Hungary

- Maradj távol tőle! Ne menj többé a közelébe! - így szólt Sinatra Anthonyhoz, ám az akkor húszéves férfi nem törődött a szavaival.

- Egy órával később megtaláltam Stephanie-t. Nem is foglalkoztunk vele - tette hozzá.

Végül egy hónap után véget ért a szerelem, Delon a '90-es években állapodott meg komolyabban, Sophie Clerico párja lett, két gyerekük lett, Wolf 1996-ban, Liv 2001-ben született. A nővel végül 2012-ben különváltak.

Romy Schneider lánya

Képes összeállításunkban megnézheted Romy Schneider lányát, Sarah Biasinit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük