Alain Delon legidősebb lányunokájából dögös modell lett: fotókon a 35 éves Alyson
Alain Delon lányunokája, Alyson Le Borges 1986-ban született, ám apja, Anthony Delon csak 2008-ban ismerte el, hogy ő a gyermeke.

alain-delon-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delon legidősebb fia, Anthony három lány édesapja, Alyson Le Borges 1986 szeptemberében, Lou 1996 februárjában, Liv 2001 augusztusában látta meg a napvilágot.

Legidősebb gyermeke létezését 2008-as életrajzi könyvében ismerte el, ami akkor futótűzként terjedt el a francia sajtóban.

Alain Delon lányunokája

Alyson Marie-Hélène Le Borges táncosnő és Anthony Delon kapcsolatából született. Az apja sokkal később tudta meg, hogy gyermeke lett, és eleinte nem fogadta túl jól ennek hírét, miután a lány nagykorú lett, akkor kereste fel az apját, még DNS-tesztet is végeztek, ami igazolta, hogy tényleg Delon-vér csörgedezik az ereiben, írta meg a francia Voici lap.

A táncosnő azt tanácsolta gyermekének, vigye bíróságra az ügyüket, ekkor Anthony Delon úgy érezte, mintha elárulták volna, így egy időre megszakított minden kapcsolatot Alysonnal. Akkor került a gyerekéhez közelebb, amikor megtudta, nem boldog az életében. Azóta jó viszonyt ápolnak.

Alyson jelenleg Kaliforniában él, bár a színészettel is kísérletezett, de elsősorban modellként keresi a kenyerét.

Idén az olasz Kocca márka arca lett, több modellfotó is készült róla, amelyeket a divatház az Instagram-oldalán osztott meg. A képeket elnézve Alysonból gyönyörű és dögös nő lett, ugyanolyan szikrázó, kék szemei vannak, mint híres nagyapjának. Hirtelen ránézésre Anouchka Delon jut róla eszünkbe, ő a legendás sztár egy szem lánya.

Alain Delon és Romy Schneider kapcsolata

Képes összeállításunkban megnézheted az egykori sztárpár közös fotóit.

Ezt is szeretjük